Serkan Erdoğan hedefi belirledi (ÖZEL HABER)

Serkan Erdoğan hedefi belirledi (ÖZEL HABER)

Basketbol Süper Ligi'nde ilk kez mücadele edecek olan Bursaspor Basketbol'un yeni baş antrenörü Serkan Erdoğan, zor bir ligde oynayacaklarını ifade ederken, gerçekçi hedeflerle yola çıktıklarını bu minvalde de ligde kalmak için çalışacaklarını ve taraftarın desteğini beklediklerini söyledi.

2019.08.22 16:48 - Son Güncellenme: 2019.08.22 16:54 - Spor
A
Serkan Erdoğan hedefi belirledi (ÖZEL HABER)

M. ALİ EKMEKÇİ / BURSADA BUGÜN

Bursaspor Basketbol Takımı'nın baş antrenörü Serkan Erdoğan, güzel Bursa şehrine 4 yıl önce ailesiyle geldiğini hatırlattı. Kendisini Bursalı gibi hissettiğini vurgulayan Erdoğan, "Eşim ve çocuklarım da Bursa'yı çok seviyor. İlk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Eksiklerimiz var oyuncu anlamında" dedi.

HADDİMİZİ BİLMELİYİZ

İlk amaçlarının antrenman kaynaklı sakatlığın yaşanmaması olduğunu dile getiren Erdoğan, " Bir an önce takımın bir araya gelmesini istiyoruz. Öncelikle bu ligde haddimizi bilmemiz gerekiyor. Gerçekten çok zor bir ligde oynuyoruz. Yeni olduğumuz bu ligde kalıcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Hedefleri doğru koymalıyız, ilk amacımız ligde kalmaya çalışmak. Sezon içinde neler değişir bilmem ama bu takımın doğru basketbol oynayıp, rakiplerine zorluk çıkaran bir takım olmalıyız" dedi.

TARAFTAR İTİCİ GÜÇ

Bursaspor taraftarına övgüler yağdıran başarılı baş antrenör, " Taraftarımız bu sezon itici gücümüz olacak. Burada Fenerbahçe, Anadolu Efes, TOFAŞ ve Beşiktaş gibi önemli takımlarla oynayacağız. Sadece bunlar değil ligin her maçı çok zor. Seyircimizi salonlara bekliyoruz, zaten geleceklerini biliyoruz ama bizi coşkulu bir biçimde desteklesinler" diye konuştu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.08.22 16:48 - Son Güncellenme: 2019.08.22 16:54 - Sümeye Morina
A