Seda Sultan fena karıştı

Seda Sultan fena karıştı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan kendi programında muhafazakar aile danışmanı olarak tanınan Sibel Üresin'le sert bir tartışmaya girdi.

2012.12.13 15:08 - Son Güncellenme: 2012.12.13 15:09 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Seda Sultan fena karıştı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Seda Sultan programında Sibel Üresin ile programın sunucusu Seda Sayan arasında gergin anlar yaşandı. Televizyon ekranlarında öğle saatlerine damga vuran tartışmada 'yılbaşı' çıkışıyla dikkat çeken Sibel Üresin'e Seda Sayan'ın tepkisi sert oldu.

'BİZİM ÜZÜNTÜMÜZDE SEVİNİYORLAR'
Hicri yılbaşının gündeme gelmemesinden devleti sorunlu tutan Üresin, 'Biz Hristiyanların adeteni adet edindik. Bu benim için Son derece üzücü bir durum. Yılbaşı ağacını bir aksesuar olarak bulunduruyorsak normal ama o ağacı sadece yılbaşı için alıyorsak bu bir sorun. Bu o gruba benzemektir. Adetlerimizle onlara benziyoruz' dedi. Müslümanların, Hristiyan ve Yahudilerle iş yaptığını da hatırlatan Üresin, 'Ancak şunu bilin ki; Hristiyanlar ve Yahudiler bizim üzüntümüzde sevinen insanlardır' ifadesini kullandı. Üresin'in bu açıklamasından Sonra araya giren Seda Sayan ise tepkisini sert sözlerle ifade etti.

'BURASI SİYASET MEYDANI DEĞİL'
Sibel Üresin'in açıklamalarını 'Bunlar maksadını aşan cümleler. Burası siyaset meydanı değil' diyerek değerlendiren Seda Sayan ise 'Ben size hindiyle ağacı soruyorum siz konuyu nerelere götürüyorsunuz. Komşularımız, arkadaşlarımız var. Türkiye'nin ekonomisini ayakta tutan insanlar var. Siz neredeyse haçlı seferi çıkartacaksınız. Bu konuyu geçelim. Bu konu benim boyumu aşıyor. Bu konuyu tartışacak kadar benim donanınım yok. Komşularımız ve iç içe yaşadığımız arkadaşlarımız var. Lütfen böyle yapmayın. Ermenisi- Yahudisi, lütfen insanları ayırmayalım' şeklinde konuştu. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.12.13 15:08 - Son Güncellenme: 2012.12.13 15:09 - HABER MERKEZİ
A