Seda Bakan: Bir süre sarışınım dostlar!

Seda Bakan: Bir süre sarışınım dostlar!

Saçlarını boyatarak imaj değiştiren 35 yaşındaki Seda Bakan, son halini, "Bir süre sarışınım a dostlar!" notuyla Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine, "Olmuş mu?" sorusunu yöneltmeyi de ihmal etmedi.

2021.06.22 11:07 - Son Güncellenme: 2021.06.22 11:08 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Seda Bakan: Bir süre sarışınım dostlar!

2014'te Ali Erel ile nikah masasına oturan oyuncu Seda Bakan, geçtiğimiz yıl kızı Leyla'yı kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Instagram'dan sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Bakan, imajını değiştirdi.

"BİR SÜRE SARIŞINIM DOSTLAR!"

Kahverengi saçlarını sarıya boyatan ünlü oyuncu, son halini, "Bir süre sarışınım a dostlar!" sözleriyle 1 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladı. Takipçilerine, "Olmuş mu?" sorusunu yöneltmeyi de ihmal etmeyen Seda Bakan'ın gönderisi çok sayıda beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Bazı takipçileri, "Çok güzel olmuş" derken, bazıları ise, "Sarı renk yüzünüzü soluk göstermiş" yorumunu yaptı.

KORONAVİRÜSÜ ATLATTI, SOLUĞU PAZARDA ALDI

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalandığını duyuran Bakan, hastalığı hafif atlatmıştı. Karantinadan çıkan oyuncu, soluğu pazarda almıştı. 

Kızı Leyla ile alışveriş yapan Seda Bakan, o anları, "Açılışı pazarla yaptık" notuyla paylaşmıştı.

"EŞİM BENİ BOŞAR"

Öte yandan Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda estetik itirafıyla da adından söz ettirmişti. Bakan, "Hiç estetiğiniz var mı?" sorusuna, "Yok ama yaptırmayı çok istiyorum. Burnumda küçük bir çıkıntı var. Eğer burun estetiği yaptırırsam, eşim beni boşar ve kariyerim başka bir yere gidebilir" yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu, "Leyla'ya kardeş düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Hayır, hayır. Şu an düşünmüyoruz" demişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.22 11:07 - Son Güncellenme: 2021.06.22 11:08 - HABER MERKEZİ
A