Sarıgül'ün yanıt vermediği soru

Sarıgül'ün yanıt vermediği soru

Ayazağa'da bulunan kurban pazarını denetleyen Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı

2013.10.14 09:38 - Son Güncellenme: 2013.10.14 09:39 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Sarıgül'ün yanıt vermediği soru

Kurban Bayramı öncesi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, zabıta ekipleri ve veteriner hekimlerle birlikte Ayazağa'da bulunan kurban pazarını denetledi. Kontrollerin ardından Sarıgül, bir derneğe bağışlamak üzere iki küçükbaş hayvan aldı.


Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, akşam saatlerinde Şişli'ye bağlı zabıta ekipleri ve veteriner hekimlerle birlikte Kurban Bayramı öncesi Ayazağa'daki kurban satış merkezini denetledi.

Kurban pazarını gezerek, vatandaşların sorunlarını dinleyen Sarıgül, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine bayram mesajı ile başlayan Mustafa Sarıgül, "Mübarek Kurban Bayramı yaklaşıyor. Şişli bölgesindeki büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarımızın bakımları veterinerlerimiz tarafından çok dikkatli bir şekilde yapılmaktadır. Bütün yurttaşlarımız gelip, Şişli bölgesinden kurbanlarını alabilirler. Allahım bütün yurttaşlarımızın keseceği kurbanlarını en yüce katında inşallah makbul eğlesin" diye konuştu.

Adaylık sorusunu yanıtsız bıraktı

Bir basın mensubunun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili sorusuna Sarıgül, "Mübarek Kurban Bayramımız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun" diye yanıt verdi. Açıklamaların ardından Sarıgül, bir derneğe bağışlamak üzere iki tane küçükbaş hayvan satın alarak, pazardan ayrıldı.
 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.10.14 09:38 - Son Güncellenme: 2013.10.14 09:39 - HABER MERKEZİ
A