Samsung'dan orta segmente güncelleme sürprizi

Samsung'dan orta segmente güncelleme sürprizi

Teknoloji devi Samsung kullanımdaki bazı Galaxy modelleri için One UI 3.1 arayüz güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor.

2021.05.10 11:05 - Son Güncellenme: 2021.05.10 11:06 - Teknoloji
A
Samsung'dan orta segmente güncelleme sürprizi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung Galaxy S21 serisi ile kullanıma sunulan One UI 3.1 güncellemesini mümkün olduğunca fazla telefona getirmeyi planladığını açıklamıştı. Gelen son bilgiler dahilinde düşük bütçeli akıllı telefon modellerinin de bu güncellemeden yararlanacağını iyi haber olarak duyurdu. Son birkaç yıl içerisinde sahip olduğunuz Samsung Galaxy telefonunuz var ise One UI 3.1 güncellemesini bu yıl içerisinde indirebileceksiniz.

Son bir hafta içerisinde Samsung amiral gemisi telefonları için One UI 3.1 güncellemesini piyasaya sürdü. Samsung'un amiral gemisi olan Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 model telefonlar bu arayüz güncellemesini alacak. Aynı güncelleme aşağıdaki 3 model için de kullanılabilir hale geldi.

Galaxy A21S, Galaxy A41 ve Galaxy Tab A7 modelleri de artık One UI 3.1 güncellemesi ile tanışıyor. One UI 3.1 güncellemesi Google Discover ve Google Duo gibi Google'ın bazı önemli uygulamalarını Samsung'un Eko Sistemine entegre ediyor.

Samsung 2020 modellerini güncellemeye dahil ediyor

Galaxy One UI 3.1 güncellemesi birkaç yeni özellik ile birlikte geliyor. Arayüzdeki 5 yeni özelliğin de güncellemenin ardından cihazlarda kullanıma sunulacağı bildiriliyor. Yeni ara yüzün en dikkat çeken özelliklerinden biri kameraya eklene tek çekim özelliğiydi.

Söz konusu bu özellik kullanıcıların aynı anda hem durağan görüntüler çekmesini hem de video kaydı yapabilmesini mümkün kılıyor. Birkaç yeni özellik ise şöyle sıralanıyor, çoklu mikrofon kaydı, göz konforu kaydı, yeni nesil şifreleme seçeneği ve nesne silgisi ile resimlerden istediğiniz nesneyi kaldırabilme özellikleri olduğu iletiliyor.

Samsung, Galaxy One UI 3.1'in tüm bu özelliklerini bazı Galaxy cihazlarına getiremeyeceğini ancak bu güncellemenin şirketin bir çok akıllı telefon ve tablet modellerine ulaşacağını bildiriyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.05.10 11:05 - Son Güncellenme: 2021.05.10 11:06 - Gülcan Tekin
A