Samet Aybaba: Adana Demirspor Süper Lig'e renk katacak

Samet Aybaba: Adana Demirspor Süper Lig'e renk katacak

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Süper Lig hasretini sonlandırdıkları Menemenspor maçının ardından konuştu. Oyuncularını tebrik eden Aybaba, Adana Demirspor'un Süper Lig'e renk katacağını vurguladı.

2021.05.09 23:29 - Son Güncellenme: 2021.05.09 23:30 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Samet Aybaba: Adana Demirspor Süper Lig'e renk katacak

TFF 1. Lig'de son haftada konuk olduğu Menemenspor'u 4-1 mağlup eden Adana Demirspor, averajla şampiyon tamamladığı ligde Süper Lig'e çıkmayı başardı. 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Adana'ya yakışan bir şampiyonluk olduğunu vurguladı ve ''Güzel memleketimin güzel insanlarına yakışan bir şampiyonluk oldu. Oyuncularımı kutluyorum, inanılmaz performans gösterdiler. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizi seven bütün hemşerilerimiz biz muhteşem destek verdiler ve bu tablo ortaya çıktı.'' diye konuştu.

Adana Demirspor'un Süper Lig'e renk katacağını vurgulayan tecrübeli futbol adamı, ''Adana Demirspor, Türkiye'nin marka takımlarından birisidir. Tekrar Süper Lig'e döndü. Oraya da renk katacak diye düşünüyorum. Otobüsle her yeri gezeceğiz, taraftarlarımız lütfen dikkatli olsunlar. Onların hayatları her şeyden değerli. Memleketimiz, Adana çok güzeldir, insanı kalitelidir. Bu kıvılcım ile birçok şeyi aşacaktır. Hepsine çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.05.09 23:29 - Son Güncellenme: 2021.05.09 23:30 - HABER MERKEZİ
A