Saha kapatma cezası kalkıyor

Saha kapatma cezası kalkıyor

Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'da yapmış olduğu toplantıda önemli konular görüşüldü.

2012.10.13 14:26 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:26 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Saha kapatma cezası kalkıyor

Kulüpler Birliği Vakfı'nın İstanbul'da yaptığı toplantıda kulüplerin karşılaştığı sorunları arz etmek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep edilmesine karar verildi.

Vakfın, Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki İstanbul ofisinde Eskişehirspor Kulübü ve Vakıf Başkanı Halil Ünal'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.
BAŞBAKAN İLE GÖRÜŞÜLECEK

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Hasan Akıncıoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep edeceklerini vurgulayarak, ''Futbolumuzun ve kulüplerimizin karşılaştığı sorunları arz etmek için Sayın Başbakanımızdan randevu talep edilmesine karar verildi. Kulüplerimizin aşamadığı sıkıntılar var. Sayın Başbakanımıza bunları aktarıp, kendisininden destek talep edeceğiz. Çünkü Sayın Başbakanımız futbolun içinden gelen biri. Dolayısıyla bizi en iyi anlayacak kişilerden biri olduğunu düşünüyoruz'' diye konuştu.
SAHA KAPATMA CEZASI KALKIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde Bursaspor ve Beşiktaş kulüplerine münferit olaylardan dolayı verilen saha kapatma cezalarını da görüştüklerini anlatan Akıncıoğlu, ''Münferiden suç işleyen kişilerin yakalanmaları ve cezalandırılmalarıyla ilgili olarak aktif bir şekilde faaliyet gösteren kulüplerin, 6222 sayılı kanun kapsamında bu faaliyetlerini ibraz etmeleri halinde saha kapama veya buna benzer cezalarla cezalandırılmaması konusunda fikir birliğine vardık. Bu talebimizin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından değerlendirileceğini ümit ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.13 14:26 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:26 - HABER MERKEZİ
A