Sağlam'a görkemli imza töreni

Sağlam'a görkemli imza töreni

Eskişehirspor'da yeni Yönetim Kurulu tarafından daha önce prensipte anlaştığı Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, binlerce taraftar önünde kendisini 2 yıllığına Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.

2013.06.29 10:32 - Son Güncellenme: 2013.06.29 10:32 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Sağlam'a görkemli imza töreni

 

Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor ile anlaşan Ertuğrul Sağlam için Atatürk Stadyumu'nda binlerce taraftarı önünde görkemli bir imza töreni düzenledi. Eskişehirspor ile 2 yıllık anlaşma sağlayan tecrübeli teknik adam resmi sözleşmeye imza attı. Teknik Direktör Sağlam'ı Yönetim Kurulu ve tribünde yerini alan yüzlerce taraftar karşıladı. Siyah-kırmızılı taraftarlar Sağlam için 'Hoşgeldin' tezahüratları yaparak meşaleler yaktı.

Eskişehirspor'un Yönetim Kurulu'na yeni görevlerinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Teknik Direktör Sağlam, Eskişehirspor'un efsane futbolcuları Kamuran ve Fethi Heper'in kendisine destek vermesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Eskişehirspor'a gelmesinin nedenlerini açıklayan Sağlam, "Birçok teklif geldi hepsine teşekkür ediyorum. Ama Eskişehirspor'dan böyle bir teklif gelince inanın heyecanlandım. Burada tekrar bir başka Anadolu devrimini gerçekleştireceğimiz umuduyla çok heyecanlı ve coşkulu bir şekilde buraya geldim. Sizlerin bu heyecanı bu coşkusu ne kadar doğru bir karar verdiğim konusunda beni tatmin etti." ifadelerini kullandı.

BAŞARININ SIRRI 'BİRLİK'

Bir kulübün başarılı olması için gereken formülü bildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "Yeter ki sizler bize inanın, güvenin ve bizlerle beraber olun. Sayın Valimizi de yakalamışken tabi önce kulüp içerisinde çok iyi bir ekip olacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Ama bizim gibi şehir takımlarında bu birlikteliği bir kent hareketi haline getirdiğimiz zaman inanın o zaman işler biraz daha kolaylaşıyor. Biz bir birimize sıkı sıkı sarılalım ve Allah'ın izni ile biraz önce telaffuz ettiğiniz o başarıyı hep birlikte yakalayalım." dedi.

SEÇİLMEMİŞ BİR BAŞKANA GÜVENDİ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ise, seçime giden bir başkan adayına inanarak beklediğinden dolayı Ertuğrul Sağlam'a teşekkür etti. Hoşcan şöyle devam etti: "Dedi ki 'Sayın başkan bu seçim bitesiye kadar kimse ile görüşmeyeceğim ve hiç bir kimseye söz vermeyeceğim' dedi. Sözünün eri olduğunu orada bize kanıtladı. İnşallah hep beraber çok güzel şeyleri başaracağız."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.29 10:32 - Son Güncellenme: 2013.06.29 10:32 - HABER MERKEZİ
A