PSG'de Neymar'ın durumu netleşiyor

PSG'de Neymar'ın durumu netleşiyor

PSG'nin Lyon ile oynadığı mücadelenin son bölümünde Thiago Mendes'in müdahalesi ile yerde kalan ve sahayı sedye ile terk eden Neymar'ın durumu bugün netleşecek olsa da ilk kontrollerde kırık olmadığı belirtildi.

2020.12.14 14:32 - Son Güncellenme: 2020.12.14 14:33 - Spor - HABER MERKEZİ
A
PSG'de Neymar'ın durumu netleşiyor

Fransa Ligue 1'de PSG'nin Lyon ile oynadığı mücadelede, son bölümde Thiago Mendes'in müdahalesi ile yerde kalan ve sahayı sedye ile terk eden Neymar'ın durumu merak ediliyor. Neymar'ın durumuna ilişkin tetkiklerin gün içinde yapılacağı aktarılsa da Le Parisien'e göre ilk kontroller çerçevesinde öncelikle korkulan şekilde bilekte bir kırık olmadığı aktarıldı. 

Sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlığın detayları, durumun tam olarak ne olduğu bugün yapılacak kontroller sonucunda belli olacak. Kesin olarak Brezilyalı yıldızın, lig arasına kadar forma giyemeyeceği belirtiliyor. 

Neymar'ın sakatlandığı pozisyonun aktörlerinden Thiago Mendes, Instagram üzerinden bir özür açıklaması yaptı. Thiago Mendes, "Hatalar oluyor. Neymar'dan en içten şekilde özür dilemek adına buradayım" ifadelerini kullandı. 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.12.14 14:32 - Son Güncellenme: 2020.12.14 14:33 - HABER MERKEZİ
A