Prezervatif hırsızları yakalandı!

Prezervatif hırsızları yakalandı!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, girdikleri okullardan çok sayıda elektronik eşya, toplum sağlığı merkezinden ise 62 prezervatif çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

2013.02.21 16:49 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:50 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Prezervatif hırsızları yakalandı!

Alanya'da son 1 ayda 5 okul ve 1 toplum sağlığı merkezinden hırsızlık meydana geldi. İnceleme başlatan polis, şüphelilerin okullardan güvenlik kamerası kayıt cihazı, bilgisayar, televizyon, elektronik eşya ve çay, toplum sağlığı merkezinden ise güvenlik kamerası kayıt cihazı ve 62 prezervatif çaldığını belirledi. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan emniyet birimleri, çalınan malzemelerin seri numaralarını ilçedeki elektronik eşya alım satımı yapan işyerine verdi.


SERİ NUMARALARI YAKALATTI

Şevket Tokuş Caddesi'ndeki bir işyerine dün giden 23 yaşındaki Ümit M.P., elindeki bilgisayar ve güvenlik kamerası kayıt cihazını satmak istedi. Getirilen cihazların seri numarasını inceleyen işyeri sahibi, polisin verdiği seri numaralarıyla karşılaştırdı. Seri numaraların uyuşması üzerine durum polise haber verildi. İşyerine gelen ekipler, Ümit M.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Ümit M.P.'nin ifadesinin ardından suç ortağı 22 yaşındaki İsa Y. de gözaltına alındı.


Şüphelilerin Saray Mahallesi'nde kaldıkları evlerde yapılan aramada, çalıntı oldukları belirlenen fotoğraf makinesi, 6 bilgisayar, cep telefonu, LCD televizyon, 4 güvenlik kamerası kayıt cihazı ve 62 prezervatif ele geçirildi. Aramalarda şüphelilerin olaylarda kullandıkları pense, keski, demir kesme makası ve buna benzer malzemeler de ele geçirildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:49 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:50 - HABER MERKEZİ
A