Polis telsizinde evlilik teklifi!

Polis telsizinde evlilik teklifi!

Kütahya'da görevli polis memuru, meslektaşı Birgül Kaymaz'a polis telsizinden evlilik teklifi yaptı.

2012.12.13 13:42 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:43 - Yaşam
A
Polis telsizinde evlilik teklifi!

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde görevli polis memuru Enis Öztürker, meslektaşı Birgül Kaymaz'a polis telsizi anonsuyla evlenme teklifinde bulundu ve bu teklife, ''Anlaşıldı, kabul ediyorum'' yanıtını aldı.

İlk görev yeri olan Şehit Rahmi Dana Polis Merkezi Amirliği'nde yaklaşık 1,5 yıldır görev yapan Ispartalı Öztürker, polis memurluğuna yaklaşık 6 ay önce Simav'da başlayan ve 5 aya yakın bir süredir tanıştığı kız arkadaşı Denizlili polis memuru Kaymaz'a evlenme teklifinde bulunmak için ilginç bir yöntem seçti. Evlilik teklifini unutulmaz kılmak isteyen Öztürker, Simav Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli Kaymaz'a, polis telsizinden anons yaptı.

''Ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum. Benimle evlenir misin '' diyen Öztürker'in anonsunu duyan Kaymaz, birkaç saniye sessiz kaldıktan sonra ''Evet'' yanıtını verdi.

"ANLAŞILDI, KABUL EDİYORUM"

Öztürker'in, ''Anlaşılmadı'' diye karşılık vermesi üzerine anonsunu yineleyen Kaymaz, ''Anlaşıldı, kabul ediyorum'' dedi. Anonsları duyan Simav Emniyet Müdürü İlker Olut, çifti makamına çağırdı. Olut, heyecanla makamına gelen polis memurlarını tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi. Kararın çifte hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Olut, ''Allah, ikinizi bir yastıkta kocatsın. İşlemlerinize hemen başlayın. En kısa sürede sizi nikah masasında görelim'' diye konuştu.

MESLAKTAŞLARI TELEFONLA KUTLADI

Anonslara tanıklık eden çiftin meslektaşları da cep telefonlarından Öztürker ve Kaymaz'a ulaşarak, onları kutladı. Öztürker, 20 Temmuz'dan bu yana görüştüğü Kaymaz'a evlenme teklifini farklı bir yöntemle yapmayı uzun süredir düşündüğünü söyledi. Bunu gerçekleştirdiği ve ''Evet'' yanıtını aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Öztürker, düğünlerini gelecek yıl yapmayı planladıklarını ifade etti. Kaymaz da anonsa şaşırdığını ve çok heyecanlandığını dile getirerek, bundan dolayı yanıt vermekte zorlandığını ifade etti.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 13:42 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:43 - Zeynep Çelik
A