PERKOTEK PDKS SİSTEMLERİ

PERKOTEK PDKS SİSTEMLERİ

Personel takip sistemi günümüz firmalarının, işletmelerinin personeli olan her kurumun çalışanlarının giriş ve çıkışlarını eksik çalışmalarını fazla mesailerini adaletli bir şekilde birden çok çalışma vardiyası ve oluşumuna göre hesaplayabilen ve bunların kayıtlarını hafızasın da tutabilen bir yazılımdır.

2021.08.20 12:28 - Son Güncellenme: 2021.08.20 13:01 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
PERKOTEK PDKS SİSTEMLERİ

Personel takip sistemi günümüz firmalarının, işletmelerinin personeli olan her kurumun çalışanlarının giriş ve çıkışlarını eksik çalışmalarını fazla mesailerini adaletli bir şekilde birden çok çalışma vardiyası ve oluşumuna göre hesaplayabilen ve bunların kayıtlarını hafızasın da tutabilen bir yazılımdır.

Perkotek pdks sistemi nedir?

Personel takip sistemi yazılımı mühendislerimiz tarafından müşterilerimize uygun ve isteklerine uyum sağlayabilecek güncellemelerle birlikte düzenlemeleri yapılıp kullanıma sunulabilmektedir. Gelişen dünyayla birlikte her alan da teknolojinin parmak izlerini görmekteyiz ve personel takip sisteminde de geçmişten günümüze doğru bir takım çığır açan yenilikler olmuştur. Geçmişte personel sayımıyla başlayan bu sistem daha sonraları imza yöntemiyle devam etmiş sonrasın da kart okuyucu terminaller, parmak okuyucular ve yüz tanıma sistemleriyle ilerleyen teknoloji sayesin de bugün ki halini almıştır.

Bugünün teknolojisin de en güvenilir ve gelişmiş bulut tabanlı personel takip sistemi de (cloud) kullanılabilir. Web Pdks ismiyle adlandırmış olduğumuz bu sistem güvenilir serverlerimiz sayesin de gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Bu sistem sayesin de bir bilgisayara bağlı olmadan istediğiniz yerden giriş yapabileceğiniz (evinizden, tabletinizden, cep telefonunuzdan vb.) bir sistemdir. İhtiyaç duyduğunuz tüm raporlamaları bu sistem sayesin de elde edebilirsiniz.

Perkotek pdks sistemi nerelerde kullanılır?

Personel takip sistemi genel olarak personel sayısı göz önüne alınmadan her işletmenin personel hesaplamaların da adaleti ve düzeni ve personelin işletmeye olan güvenini tahsis etmek amacıyla kullanılmalıdır. Unutulmamalıdır ki bir personelin işletmesine ve yöneticisine duyduğu güven çok önemlidir. Personel takip sistemi programı bu güveni tahsis etmek ve personelin hak edişlerini adaletli bir şekilde hesaplanması ve bu verilerin kayıt altın da tutulmasına yardımcı olur. Personel takip sisteminin ve programa uygun cihazların kullanım alanların da herhangi bir sınırlama olmayıp gerek duyulduğu her alan da ve mekan da kullanıma uygundur. Rahatlıkla işletmeniz de kullanabilir eski usul imza ve sayım yönteminden kurtulabilirsiniz.

Perkotek pdks sistemi özellikleri nelerdir?

Personel takip sistemi personellerin maaş hesaplamalarının yapılabilmesi için normal çalışma, geç gelme, erken çıkma fazla mesai birden çeşitli senaryoda ki maaş hesaplamalarını yapar. Muhasebe anlamın da hayatımızı kolaylaştıran bu yazılımlar ile birlikte muhasebeciler birkaç dakikalık işlemlerle yüzlerce hatta binlerce personelin maaş hesaplamasını gerçekleştirebilirler. Personel devam kontrol yazılımı içerisin de binlerce konfigürasyon taşıyan kapasitesiyle sınırları zorlayan üst düzey yazılımlardır. Bu yazılımlar ile birlikte her firmanın kendi çalışma planına özel çalışma vardiyaları hesap parametre düzenlemeleri yapılır. Bu düzenlemeler sayesinde parmak izi okuyucu sistemi ile çalışan personelin giriş çıkış saat hesaplaması yapılır ve sistem otomatikman ay sonu geldiğin de fazla mesai erken çıkış ya da diğer tanımlı parametre hesaplarına göre personelin hak edişlerini hesaplar.

Personel takip sistemi sayesin de personel girilen ücretli veya ücretsiz iznin kesinti hesaplaması ay sonu geldiğin de kullanıcı tarafından tekrar düzenlenebilir. Bu sistem personelin çalışma vardiyaları ve hesap parametrelerinin düzenlemesi dışında personel özlük bilgileri personel departmanı zimmet bilgileri gibi diğer kayıt altına alınması gereken bilgileri de hafızasına entegre eder ve gerek duyulması durumunda tekrardan kontrolleri sağlanabilir. Personel devam kontrol sisteminin detaylı raporlandırma seçenekleri mevcuttur. Bunlardan bazıları; Kişi bazında giriş çıkış raporu, genel bazda giriş çıkış raporu, kişi bazında geç kalanlar raporu, genel bazda geç kalanlar raporu, kişi bazında erken çıkanlar raporu, genel bazda erken çıkanlar raporu, mesaiye kalanlar raporu, devamsızlar raporu, kişi bazında maaş bordrosu, avans listesi gibi detaylı raporlandırma seçenekleriniz de mevcuttur. Aynı zaman da işleme alınan tüm bu raporlamaları da bordro aktarım programları aracılığıyla bordro aktarım işlemi de yapılabilmektedir.

Perkotek pdks sistemi giriş çıkış veriler nasıl alınır?

Personel takip sistemi, personel maaşlarının doğru ve adaletli bir şekilde hesaplamalarını yapabilmesi için personelin giriş ve çıkış verilerine ihtiyaç duyar. Bu verilerle birlikte en doğru personel puantajı oluşturulur ve hesaplaması yapılır. Bu verilerin program ile bağlantısı personel takip cihazlarıyla sağlanır bunlar sırasıyla; İris tanıma cihazları, damar izi okuma cihazları, yüz tanıma cihazları, parmak izi okuma cihazları, kart okuyucu cihazlardır. Bu gelişmiş teknoloji ile donatılmış cihazlara personeller tanıtılır ve ıp adresleri üzerinden personel giriş çıkış verilerini programa aktarır. Bu aktarım işlemi için kullanıcıya üç ayrı seçenek sunulmuştur.

Offline aktarım, kullanıcının her günün sonun da yada belli zaman aralığın da manuel olarak aktarım yapması işlemidir. Yüz tanıma sistemi Online aktarım işlemin de personel cihaza giriş çıkış verisi girdiğin de otomatik olarak aktarımı sağlayan işlemdir. Otomatik aktarım işlemin de ise personelin giriş çıkış verileri kullanıcının belirlediği gün ve saat aralığın da sistem tarafından otomatik olarak yapıldığı işlemdir.

Personel takip sistemi kolay kullanım ve kurulumu, iş yükünden, zamandan büyük tasarruf sağlamasıyla uzun ömürlü kullanım ve sağlamlığıyla günümüz koşulların da işletmelerin olmazsa olmazı haline gelmiştir.

Yüz tanıma sistemleri, parmak izi okuyucu sistemler ve PDKS sistemleri ile ilgili tüm detayları perkotek.com sitesinde bulabilir, iletişim için 0850 811 8000 nolu hattı arayabilirsiniz. Dilerseniz de info@perkotek.com adresine tüm talep ve isteklerinizi iletebilirsiniz.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.08.20 12:28 - Son Güncellenme: 2021.08.20 13:01 - HABER MERKEZİ
A