"Oynanan futbol olumluydu''

"Oynanan futbol olumluydu''

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ''Skor istediğimiz gibi olmasa da oynanan futbol olumluydu'' dedi.

2013.10.08 09:34 - Son Güncellenme: 2013.10.08 09:34 - Spor
A
"Oynanan futbol olumluydu''

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, ''Skor istediğimiz gibi olmasa da oynanan futbol olumluydu'' dedi.

İldiz, 2-2 biten Şanlıurfaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, seyircisiyle bütünleşmiş bir Adana Demirspor takımı izlediklerini söyledi.

Oyuncularının kazanma adına maçın başından sonuna kadar mücadele verdiğini belirten İldiz, ''Enteresan, talihsiz goller yememize rağmen kazanma adına her şeyi yaptık. Demirspor, camia adına bütünleştiği zaman neler yapabileceğini sahada göstermiştir. Skor istediğimiz gibi olmasa da oynan futbol olumluydu. Bunu önümüzdeki haftalarda skora da yansıtacağız'' diye konuştu.

GÖKSU: HAKEMLER DAHA DİKKATLİ OLMALI
Şanlıurfaspor Antrenörü Ömer Can Göksu da Adana Demirspor karşısında bütün planlarını 3 puan üzerine kurarak sahaya çıktıklarını söyledi.
Hücuma yönelik oyuncularının gol pozisyonlarında yetersiz kalması neticesi sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Göksu, ''Rakibe karşı 90 dakika boyunca pozisyon vermeden güzel ataklarla olumlu netice almak istiyorduk. Attığımız ikinci golün ardından kısa sürede kalemizde gol görsek de oyun disiplininden kopmadık. Hakemlerimizden bu tür kritik maçlarda daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir Urfaspor izletmek için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 09:34 - Son Güncellenme: 2013.10.08 09:34 - Yağmur
A