Nilüfer'den eğitim ve spora dev destek

Nilüfer'den eğitim ve spora dev destek

Nilüfer Belediyesi tarafından Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan Bocce sahası hizmete açıldı.

2012.05.22 15:13 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nilüfer'den eğitim ve spora dev destek

Nilüfer Belediyesi anlamlı bir hizmete daha imza attı. Başarılarıyla ulusal ve uluslararası alanda pek çok başarıya imza atan Hasanağa TOKİ İ.Ö.O. Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri için Nilüfer Belediyesi tarafından Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlköğretim Okulu bahçesine yaptırılan Bocce sahası hizmete açıldı. Okul bahçesinde düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şöleni'nde miniklerin sergilediği gösteriler renkli görüntülere sahne oldu. Miniklerin yaptığı el sanatları ve resimlerin yer aldığı sergi ise beğeni topladı.
Gösterilerin ardından ulusal standartlarda yapılan iki kulvarlı Bocce antrenman sahasının açılışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya tarafından yapıldı. Bozbey ve Kaya'nın da atış yaparak yeni tesiste ilk antrenmana imza atması renkli görüntüler sundu.
Başkan Mustafa Bozbey, "Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sporun, eğitimin ve bilimin yanındayız. Geleceğimiz için, yarınlarımız olan çocuklarımızın daha iyi yerlerde eğitim alması için herkes üzerine düşeni yapmalı. Türkiye'ye örnek Bocce sahamızı hizmete açtık. Türkiye ve Dünya'da çok büyük başarılara imza atan bu sporcularımıza bu tesis hayırlı olsun. Umarım daha büyük başarılara imza atarak Bursa ve Nilüfer'i daha iyi yerlerde temsil edeceklerdir" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.22 15:13 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A