Nil Karaibrahimgil'in acı günü

Nil Karaibrahimgil'in acı günü

Nil Karaibrahimgil'in dış gebelik sonucu büyük bir tehlike atlattığı ve ikiz bebeklerini kaybettiği iddia edildi.

2012.12.13 14:18 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:18 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Nil Karaibrahimgil'in acı günü

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddialarını yalanlayan Nil Karaibrahimgil'in ikiz bebek beklediği ve bebeklerini kaybettiği ortaya çıktı.
Karaibrahimgil twitter'dan yaptığı açıklamada 'Hamile değilim olduğumgün yine buradan güzel bir cümleyle ilk benden duyarsınız' demişti.

Aşılama yöntemiyle hamile kaldığı söylenilen Nil Karaibrahimgil'in ikiz bebeklerini kaybettiği öğrenildi.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Reklamcı Serdar Erener ile evli olan 36 yaşındaki şarkıcının geçtiğimiz gün dış gebelik nedeniyle operasyon geçirdiği ve ölüm tehlikesi oluşturduğu için bebeklerini aldırdığı belirtildi.

Bugün gazetesinden Okan Işık'ın iddiasına göre Amerikan Hastanesi'nde ameliyata alınan Karaibrahimgil, aşırı kan kaybetti. Ölümden dönen şarkıcı, ikizlerini kaybedince yıkıldı. Operasyon sırasında eşi Serdar Erener ve görümcesi Sertab Erener, hastaneden bir an olsun ayrılmadı.

Dış gebelik nedir?
Dış gebelik, her 100 gebelikten birini etkileyen, sık görülen ve ölüme sebep olabilecek bir durumdur. Bu, döllenen yumurta, rahimin dışına yerleşirse, oluşan bir durumdur. Gebelik ilerledikçe, ağrıya ve kanamalara sebep olur. Tüplerin kırılmasına ve kanamalara sebep olabilir, ve eğer, yeterince çabuk tedavi edilmezse, annede kalp yetmezliğine ve ölüme sebep olabilir.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.12.13 14:18 - Son Güncellenme: 2012.12.13 14:18 - HABER MERKEZİ
A