Nihat Hatipoğlu 'Mahalle Sohbetleri' programında Bursalılarla buluşuyor

Nihat Hatipoğlu 'Mahalle Sohbetleri' programında Bursalılarla buluşuyor

Kültür sanat etkinlikleri ile önemli isimleri ilçe sakinleriyle buluşturan Bursa Yıldırım Belediyesi, 'Mahalle Sohbetleri' programında ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu ağırlamayı sürdürüyor.

2017.02.06 15:26 - Son Güncellenme: 2017.02.06 15:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nihat Hatipoğlu 'Mahalle Sohbetleri' programında Bursalılarla buluşuyor

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği 'Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri' Erikli Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Her zaman olduğu gibi vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda katılımcılara dini konularda önemli bilgiler veren Prof. Dr. Hatipoğlu, İslam dünyasının en büyük ve tek önderinin Hz. Muhammed (SAV) olduğunu vurgulayarak günlük hayatımızda İslamiyet'in gereklerinin nasıl yaşanması gerektiğini de hatırlattı.

'ZORLU BİR SINAV VERİYORUZ'

Türkiye'nin ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatan Hatipoğlu, "Ancak biz millet olarak da ümmet olarak da bu zorluklara alışığız. Her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içeresinde bu karanlıkları aydınlığa çevireceğiz. Dünyaya kan ve göz yaşının hakim olduğu bir çağda, mazlumların umudu olmaya devam ediyoruz. Tüm dünya seyretmekle yetinirken milyonlarca muhacire kapılarımızı açtık. Emperyalizmin kendi çıkarları için körüklediği fitne ateşini söndürmek biz Müslümanların en büyük görevi. Bu konuda Türkiye olarak önemli sınavlar veriyoruz. Bu zorlu süreçte Allah, mazlumların umudu olan devletimizin gücüne güç katsın" diye konuştu. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, programın sonunda etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan ve Yıldırımlılarla bir kez daha buluşma imkanı tanıyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye de teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.02.06 15:26 - Son Güncellenme: 2017.02.06 15:27 - HABER MERKEZİ
A