Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz, sabaha karşı fenalaştı ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

2021.09.02 13:51 - Son Güncellenme: 2021.09.02 13:59 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Uzun süredir tedavi gören Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz, sabaha karşı evinde geçirdiği nöbet sonrasında ambulansla hastaneye götürüldü. Direkt yoğun bakıma alınan Cengiz için doktorlar 72 saatin kritik olduğunu ifade etti.

Bugün sabah saatlerinde evinde fenalaşan Galatasaray'ın eski başkanı Cengiz, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mustafa Cengiz için önümüzdeki 72 saatin kritik olduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların 37. başkanı olan Mustafa Cengiz, 2018'de Dursun Özbek'in yerine göreve gelmiş ve iki ayrı dönemde Galatasaray'a başkanlık yapmış, Cengiz'in Ağustos ayında çekilen MR sonrasında beyninde tümör (lezyon) tespit edilmişti.

2020 yılının ilk aylarında rahatsızlığı ortaya çıkan Mustafa Cengiz, beyninden ve midesinden bir dizi operasyon geçirdi. Cengiz, bu süreçte uzun süre tedavi gördü.

Mustafa Cengiz, bin 246 gün süren başkanlığı döneminde futbolda sadece Fatih Terim ile çalıştı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Dursun Özbek döneminde Aralık 2017'de 4. kez göreve getirilen Fatih Terim ile çalışmaya devam etti. Galatasaray, bu sürede futbolda 4 kupa kazandı.

Cengiz, başkanlığı döneminde birçok kez sorun yaşadığı ve kamuoyu önünde polemiklere girdiği Terim ile görev süresinin son bölümünde yola devam etmeme kararı aldı. Mustafa Cengiz, sezonun bitmesi ve seçime gidilmesinden dolayı yeni bir teknik adamla anlaşmadı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.02 13:51 - Son Güncellenme: 2021.09.02 13:59 - HABER MERKEZİ
A