Mucize Doktor'da Ali Vefa hastaneden kovuluyor mu?

Mucize Doktor'da Ali Vefa hastaneden kovuluyor mu?

Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor 25. son bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizinin 26. yeni bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde Damla'nın Ali Vefa ve Nazlı aşkını Tanju'ya söylemesi hastaneyi karıştırıyor. Tanju, Ali Vefa'dan ya aşkını ya da işini seçmesini istiyor. Ali'yi kendi gözetimine alan Tanju, bir hata yapması halinde kovulacağını söylüyor. Peki Tanju, Ali Vefa'yı kovacak mı?

2020.03.06 10:46 - Son Güncellenme: 2020.03.06 10:47 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Mucize Doktor'da Ali Vefa hastaneden kovuluyor mu?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın yer aldığı Mucize Doktor'un 12 Mart Perşembe yayınlanacak olan 26. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor'da hastaneye yeni gelen ve Merve Dizdar'ın canlandırdığı asistan doktor Damla'nın planları ortalığı karıştırıyor. Rakibi olarak gördüğü Ali Vefa'yı alt etmek isteyen Damla, Ali'nin Nazlı ile olan ilişkisini Tanju'ya söylüyor.

MUCİZE DOKTOR'DA ALİ KOVULACAK MI?

Ali Vefa'nın son dönemlerde yaptığı hatalar ve hakkında gelen şikayetler nedeniyle sinirli olan Tanju, bu yaşananlara Nazlı ile olan ilişkisinin neden olduğunu düşünüyor. Ali Vefa'ya gözdağı veren Tanju, radikal bir karar alıyor. Tanju'nun "Ali Vefa iş hayatıyla özel hayatını birbirine karıştırıyorsa ikisinden birini seçecek. Ali'nin kafası bu işlerle meşgulken konsantre olamıyor. Ali bugün benim gözetimimde olacak. Eğer bir hatayaparsa bu hastaneden gider" sözleri dikkat çekiyor. Başhekim Adil ise Tanju'ya isyan ederek, "Sırf otizmli diye aşk yaşamaya hakkı yok mu?" diye bağırıyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Kıvılcım'la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır.

Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju'nun hedefinde bulur.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2020.03.06 10:46 - Son Güncellenme: 2020.03.06 10:47 - HABER MERKEZİ
A