MHP'nin miting tarihi belli oldu

MHP'nin miting tarihi belli oldu

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yücel,"Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantıları, Türk Milleti'nin geleceğe umut ve güvenle bakmasını sağlamıştır.

2013.08.17 15:06 - Son Güncellenme: 2013.08.17 15:06 - Siyaset
A
MHP'nin miting tarihi belli oldu

 

MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi İsmail Hakkı Yücel, Milli Değerleri Koru ve Yaşat" açık hava toplantılarının Türk Milleti'nin geleceğe umut ve güvenle bakmasını sağladığını belirterek, "Türkçe' temalı beşinci mitingimizi 24 Ağustos Cumartesi günü Konya ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Yücel, partililerle birlikte Anıtpark'ta yaptığı basın açıklamasında, MHP'nin bağımsızlığın son kalesi, bin yıllık kardeşliğin çimentosu ve toprak bütünlüğünün teminatı olduğunu söyledi.

MHP'nin 9 ilde yapmayı planladığı "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" açık hava toplantılarının ilkini Bursa'da "Kurtuluş", ikincisini İzmir'de "Bayrak", üçüncüsünü Adana'da "Vatan", dördüncüsünü Erzurum'da "Birlik" temalı olarak çoşkulu bir katılımla gerçekleştirdiğini anımsatan Yücel, şöyle konuştu:

"Bu açık hava toplantıları milletimizin teveccühüne çok yüksek seviyede mashar olmuş ve Türk Milleti'nin geleceğe umut ve güvenle bakmasını sağlamıştır. 'Türkçe' temalı beşinci mitingimizi 24 Ağustos Cumartesi günü Konya ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. MHP bu açık hava toplantılarıyla, iktidarın tek parti anlayışını, milletin birliği ve bütünlüğü için tehlikeli uygulamalarını ve yapmış olduğu yanlışları millete şikayet etmektedir. Bu toplantılar ülkemizin, bölünmeme ve yok olmama iradesini ortaya koyduğu bir kaynaşmayı ve birlikteliği meydana getirmektedir. Bu toplantılar kalpleri vatan için, bayrak için, Allah için, Türkçe için, Türklük için atanları bir araya getirmektedir."

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Yücel, "Bir tarafı terörle kuşatılan ülkemiz, bir yandan da İslam dünyasının içine, ayaklanmalar ve iç karışıklıkların, çatışmaların merkezine çekilmektedir. Bu yaraya bir çare bulması gereken büyük Türk Milleti'nin bu yarayı kaşıyan ve İslam dünyasının kan gölüne dönmesine mahkum olmadığını, aziz milletimizin desteğiyle tüm ülkeye haykırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Anıtpark'taki basın açıklamasın ardından Yücel ile birlikte MYK üyesi Yılmaz Tankut, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve partililer Uzun Çarşı'da esnafı ziyaret etti.

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.08.17 15:06 - Son Güncellenme: 2013.08.17 15:06 - boş7
A