Mesut Yılmaz'a şair gelin

Mesut Yılmaz'a şair gelin

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın küçük oğlu Hasan, şiir kitabı da olan iç mimar Ceren Öztürk ile bu yıl aralık ayında evlenmeye hazırlanıyor.

2013.05.09 09:02 - Son Güncellenme: 2013.05.09 09:03 - Magazin
A
Mesut Yılmaz'a şair gelin

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Elio restoran zincirini işleten 26 yaşındaki küçük oğlu Hasan Yılmaz, evlilik kararı aldı. Hasan Yılmaz babası gibi Rizeli olan mimar İbrahim Öztürk'ün 4 yıldır aile şirketinde çalışan iç mimar kızı Ceren Öztürk ile evleniyor. Çift, 18 Haziran'da Bodrum'da evlilik konusundaki ilk adımlarını atacak ve nişan yüzüklerini takacak. 1 yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve kısa sürede evlilik kararı alan çift, düğünü de aralık ayında Çırağan Sarayı'nda yapmayı planlıyor. Mesut Yılmaz'ın yaklaşık bir ay önce Ceren Öztürk'ü babasından istediği öğrenildi. Kız isteme merasimi sırasında Mesut Yılmaz'ın çok heyecanlandığı ve söz yüzüklerini bile takmayı unuttuğu ifade edildi.
Hemen bebek istiyor
Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz'ın oğlu ve çok iyi anlaştığı gelinine "Sizden evlenir evlenmez bebek istiyorum" dediği de belirtildi. Yılmaz ailesinin müstakbel gelini Ceren Öztürk aynı zamanda şair yönüyle de tanınıyor. Küçük yaşlardan beri şiir yazan Öztürk, "PenCeren" adını verdiği ilk kitabını da dün piyasaya çıkardı. 26 yaşındaki Öztürk, Çağla Cömert Heimel'in çektiği fotoğraflarla renklendirdiği kitabının gelirini Minik Kalplerle Elele Derneği'ne bağışlayacak. Kitabın tanıtımı da Öztürk, bu akşam müstakbel eşi Hasan Yılmaz'ın Nişantaşı Atiye Sokak'taki restoranı Elio'da yapacak.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.09 09:02 - Son Güncellenme: 2013.05.09 09:03 - Zeynep Çelik
A