Melisa Şenolsun'dan radikal karar!

Melisa Şenolsun'dan radikal karar!

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar'ın başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Melisa Şenolsun hayatında radikal değişiklikler yaptı.

2021.09.01 12:06 - Son Güncellenme: 2021.09.01 12:06 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Melisa Şenolsun'dan radikal karar!

Yeni sezonda TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın kadrosuna katılan oyuncu Melisa Şenolsun, işletmeci sevgilisi Umut Evirgen'den ayrıldıktan sonra hayatında büyük değişiklikler yaptı.

Yakın arkadaşlarına daha yakın olmak isteyen Şenolsun, Cihangir'e taşındı. Kendisine müstakil bir ev tutan oyuncu, şimdilerde evinin tadilatıyla uğraşıyor.

Yeni sezonda TRT'nin iddialı dizisi "Masumlar Apartmanı"nın kadrosuna katılan Melisa Şenolsun, sete girmeden önce evinin tadilatını bitirmek istiyor. Son dönemin en popüler oyuncularından olan Şenolsun'un masasında yeni bir film teklifi ve reklam anlaşmaları da var.

"AŞKI ÇÖZMEDİM"

Melisa Şenolsun, "Aşkı nasıl tanımlarsın?" sorusuna "Aslında tanımlayabilecek kadar da çok aşk sığdırmadım hayatıma. Henüz tam anlamıyla çözebilmiş değilim aşkı. Duygu yoğunluğu yüksek, hormonal bir durum diyelim." yanıtını vermişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.01 12:06 - Son Güncellenme: 2021.09.01 12:06 - HABER MERKEZİ
A