Lukaku onlara meydan okudu

Lukaku onlara meydan okudu

İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Chelsea'nin, sezon sonuna kadar rakiplerinden Everton'a kiraladığı Belçikalı forvet Romelu Lukaku, eski takımının forvetlerinden daha fazla gol atmak istediğini belirtti.

2013.10.08 20:25 - Son Güncellenme: 2013.10.08 20:26 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Lukaku onlara meydan okudu

 

Chelsea'nin, 2011 yazında Belçika temsilcisi Anderlecht'den transfer etmesinin ardından, son sezonu kiralık olarak West Bromwich Albion'da geçiren Lukaku, ülkesinin Het Nieuwsblad gazetesine yaptığı açıklamada, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, kendine hücum hattında şans vermemesine saygı duyduğunu ifade etti.

Mourinho'nun, "Everton'da iyi oynamakla Chelsea'de iyi oynamak farklı şeyler" dediği Demokratik Kongo Cumhuriyeti asıllı Lukaku, şu görüşleri dile getirdi:

"Ayrılmayı ben tercih ettim ve teknik direktörüme (Mourinho), yanıldığını kanıtlamak da benim işim. Yapabileceğim tek şey, iyi oynamak ve çok gol atmak. Bunu başarabilirsem insanlar, iyi bir futbolcu olduğumu söyleyecek. Chelsea forvetlerinden daha fazla gol atmak istiyorum. Sezon sonunda kimin en doğru tercihi yaptığını göreceğiz."

Lukaku, birkaç gün önce yaptığı açıklamada, forvet mevkisinde Fernando Torres, Samuel Eto'o ve Demba Ba haricinde golcüsü bulunmamasına rağmen Belçikalı futbolcuyu elinde tutmadığı için İngiliz basını tarafından eleştirilen Portekizli çalıştırıcıyı savunarak, "Mourinho'nun gitmeme izin verdiği için eleştirilmesi haksızlık. Çünkü bu, benim kararımdı" demişti.

- Lukaku, Chelsea'nin forvetlerini geçti

20 yaşındaki genç forvet Lukaku, şu ana kadar Fernando Torres, Samuel Eto'o ve Demba Ba'dan oluşan Chelsea takımının hücum hattını attığı 4 golle geride bırakmayı başardı.

Everton'a kiralandığından bu yana 3'ü lig ve biri İngiltere Lig (Capital One) Kupası olmak üzere 4 maça çıkan Lukaku, 4 kez fileleri havalandırdı. Torres, Eto'o, Ba üçlüsü ise 2 golde kaldı. İki gol de İspanyol oyuncu Torres'ten geldi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 20:25 - Son Güncellenme: 2013.10.08 20:26 - HABER MERKEZİ
A