Lizbon'un fethi!

Lizbon'un fethi!

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı öncesi takımını yalnız bırakmak istemeyen ve Lizbon'a giden taraftarları şehri sarı laciverte boyadı.

2013.05.02 10:12 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Lizbon'un fethi!

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica'yla karşılaşacak olan Fenerbahçe, Portekiz deplasmanında en çok taraftarının desteğine güveniyor.

Takımlarını yarı final maçında yanlız bırakmak istemeyen Fenerbahçe taraftarları adeta Portekiz'e akın ediyor. Çarşamba gününden itibaren Portekiz'e kafileler halinde hareket eden sarı lacivertliler, maçın oynanacağı Lizbon sokaklarını da tezahüratlarıyla inletmeye başladılar.

Portekiz basını, özellikle şehrin en hareketli bölgesi olan Bairro Alto'da toplanan ve tezahüratlarla Lizbon'u Fenerbahçe diye inleten taraftarların oluşturduğu görüntülerden çok etkilenmiş gibi gözükürken "F.Bahçe taraftarı Lizbon'u ısıtıyor" başlıklarıyla bu durumu da okuyucularına duyurdu.

DA LUZ'DA 5 BİN FENERBAHÇELİ
UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında yarın Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'yi, Da Luz Stadı'nda 5 bin kişinin desteklemesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yarın Benfica ile yapacağı tarihi maça sadece Türkiye'den değil, Avrupa'nın her yerinden sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Benfica Kulübü, Fenerbahçeli taraftarlar için 4 bin kişilik yer ayırırken, 500 kadar VIP ve Benfica taraftarları arasına girmesi beklenen yaklaşık 500 sarı lacivertli taraftarla birlikte Da Luz Stadı'nda Fenerbahçe'ye 5 bin kişinin destek vermesi bekleniyor.

Lizbon ekibi Benfica'nın Da Luz Stadı, 65 bin 647 kişilik kapasiteye sahip. 2003 yılında inşa edilen stat, Benfica taraftarları tarafından A Catedral olarak anılıyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 10:12 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:12 - HABER MERKEZİ
A