Kuşadası'ndan prenses geçti

Kuşadası'ndan prenses geçti

Tayland Prensesi Sirivannavari Nariratana, Ege turuna çıkacağı gemiye binmek üzere Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne geldi.

2013.08.17 18:15 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:16 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kuşadası'ndan prenses geçti

Tayland Prensi Maha Vajiralongkorn'un kızı 26 yaşındaki Prenses Sirivannavari Nariratana, için Kuşadası'nda kaldığı sürede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Hilton Otel'e yerleşen Prensesi Sirivannavari Nariratana için kral dairesi özel olarak düzenlendi. Duvarlar dahil, masa, sandalye duvarlar ve zeminler Prenses Sirivannavari Nariratana'nın düşme riskine karşı havlu ve yumuşak bezlerle kaplandı. Son aylarda sır gibi saklanan bir hastalığa yakalandığı belirtilen ve yürüme zorluğu çeken Prenses Sirivannavari Nariratana'ya, 20 kişilik Tayland resmi ekibi eşlik etti.

Öğle yemeğini otelde yiyen Prenses Sirivannavari Nariratana, kendisini Yunan Adaları'na götürecek geminin limandan kalkmasına beş dakika kala yanındaki heyetle otelden ayrıldı. Basın mensuplarının fotoğraf ve görüntü almaması için otelin garajına indirilen otomobiline binen Prenses Sirivannavari Nariratana, polis eskortu eşliğinde gemiye gitti.

Badminton sporunda Güneydoğu Asya Oyunları'nda 2006 yılında madalya alan Prenses Sirivannavari Nariratana, gemiyle Yunan Adaları'na gitti.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 18:15 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:16 - HABER MERKEZİ
A