Koca dayağı ünlü oyuncuyu kör etti

Koca dayağı ünlü oyuncuyu kör etti

Gözlerini nasıl kaybettiğini anlatan Deniz Akbulut, eşinden gördüğü şiddetin de bu olayda etkisinin olduğunu iddia etti. Akbulut, 'Gözlerimi kaybetmemde eşimden gördüğüm şiddet de etkili olmuş olabilir' dedi.

2012.05.22 11:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Koca dayağı ünlü oyuncuyu kör etti

Kanal Türk ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programının bugünkü konuğu Türk sinemasının efsanevi isimlerinden olan Deniz Akbulut oldu. Görme engelli olarak guinness rekorlar kitabına girmek için hazırlıklarda bulunduğunu söyleyen Akbulut programın ilerleyen dakikalarında hem sevenlerine büyük bir müjde verdi hem de kocasıyla ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

Gözlerindeki rahatsızlık öncesinde senelerdir kayak yaptığını belirten Akbulut, kayak sporunu çok sevdiğini anlattı. Görme engellilere verilen destek ile yeniden kayak sporuna başladığını ifade eden Akbulut, 'Görme engeliler için düzenlenen kampa katıldım. Tüm kıyafetlerim zaten duruyordu. Önce el ele hoca ile kaydık daha sonra ise aşağıya tek olarak indim. İnanıyorum ki bir görme engelli olarak rekorlar kitabına gireceğim ' dedi. Buz pateni yaparak da spordan kopmadığını ifade eden Akbulut, Guinness rekorları için iddialı olduğunu söyledi. Programın ilerleyen dakikalarında görme engelli olmasından dolayı ozan tedavisi gördüğü söyleyen Akbulut, sevenlerine büyük bir müjde verdi. Bütün hücreleri yenileyen bir ozan tedavisi gördüğünü belirten Akbulut, 'Size bir müjde vereyim; gölgeler şeklinde görmeye başladım ' diye ekledi. En kısa zamanda ameliyat olacağını da sözlerine ekleyen Akbulut, 'Benim gözlerimde bir şey yok. Beyin ile görme sistemim arasında bir rahatsızlığım var ' şeklinde konuştu.

Doğuştan görme engelli olmadığını söyleyen Akbulut, gözlerini nasıl kaybettiğini de anlattı. Akbulut yaşananları şöyle özetledi;

''Sette çalıştığım sırada bir olaya çok sinirlendim. Orada bana yardımcı olan bayanlar bir bardağın içine su koyarak bir-iki damla kolonya sıkıp içirdiler. Bu çok kötü bir örnek. Bunu zaman zaman yapıyorlar. Kimse yapmasın ve denemesin. Daha sonra ise kalbim duruyor. Eşim beni hastaneye yetiştiriyor. Orada diyorlar ki, 'Bu Deniz Akbulut, üstelik şöhret. Bu kadın ölmüş. Morga atılması lazım ' Eşim kabul etse beni hemen morga atacaklar. Eşim ise 'Yaşayacak ona bir şey olmadı ' diyor ve ambulans çağırıyor. Ambulansta ise bana kalp masajı yapılıyor.''

Tüm bu yaşananlar öncesi ve sonrası büyük hadiseler yaşadığını söyleyen Akbulut, kocasında gördüğü şiddetin de gözlerini kaybetmesine neden olabileceğini iddia ederek 'Bu işlerin içinden artık çıkamıyorum ' dedi. 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2012.05.22 11:17 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A