Kerimcan Durmaz: İntihar etmeyi düşündüm

Kerimcan Durmaz: İntihar etmeyi düşündüm

2019 yılında uçak tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepki çeken, kısa süre sonra Amerika'ya giden Kerimcan Durmaz, skandal olaya ilişkin açıklama yaptı.

2021.06.25 20:24 - Son Güncellenme: 2021.06.25 20:24 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kerimcan Durmaz: İntihar etmeyi düşündüm

Armağan Çağlayan'ın Youtube'ta yayınlanan 'Gör Beni' adlı programına konuk olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, en büyük hatasını anlattı.

"Geçmişe dönük yaşadığım en büyük hatam uçakta yaşanan olay" diyen Durmaz, uzun süre gündemden düşmeyen skandala ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de insanlar bunu çok farklı yerlere çektiler. Hiç aklımın almayacağı bir yere gitti bu olay. Bazı kesim bunu bilerek isteyerek yaptığımı düşündü. Kim bilerek isteyerek ayağına sıkar..."

"Yanlışlıkla yaptığım bir şeyin bedelini çok ağır şekilde ödedim. O zaman 23 yaşımdaydım. Psikolojik olarak çok kötüydüm. İntihar etmeyi düşündüm. O yüzden buradaki her şeyi bırakıp Amerika'ya gittim."

"ÖLÜMÜNE HALA İNANAMIYORUM" 

Kerimcan Durmaz, Haziran 2020'de çoklu organ yetmezliğine bağlı geçirdiği kalp krizi nedeniyle sonucu yaşamını yitiren yakın arkadaşı Caner Çalışır'a özlemini de dile getirdi.

"Hayatımın en büyük travmalarından biri Caner'i kaybetmek. Benim yol arkadaşımdı Caner. Bakü'den Türkiye'ye dönmemi sağlayan kişiydi. Çok zor hiç beklemediğimiz bir şeydi Caner'in ölümü. Hala inanamıyorum..."

"Bu arada bir yıl oldu. Nasıl oldu, nasıl zaman geçti anlayamıyorum. Caner'i kaybettiğime inanamıyorum. Gerçekten benim yol arkadaşımdı. İnsanların gördüğünden de çok daha eğlenceli bir çocuktu."

"KÜS AYRILMAK İSTEMEZDİM" 

Caner Çalışır vefat ettiğinde Kerimcan Durmaz ile küs oldukları ortaya çıkmıştı. Bu haberlert üzerine 26 yaşındaki fenomenden açıklama gelmişti: Caner ile son iki ay birbirimize kırgındık. Küsüp barışabiliriz normal arkadaşlar gibi. Düşman değildik. Hala arkadaştık ama sadece birbirimize kırgındık. Asla böyle olsun istemezdim...

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.25 20:24 - Son Güncellenme: 2021.06.25 20:24 - HABER MERKEZİ
A