Kerem Bürsin'in annesinden Hande Erçel hamlesi

Kerem Bürsin'in annesinden Hande Erçel hamlesi

Haklarında çıkan aşk iddialarını her seferinde yalan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in birlikte Maldivler'e gittiği ortaya çıkmıştı. Maldivler tatilinde yaptıkları paylaşımlar 'ilan-ı aşk' olarak yorumlanan ünlü oyuncular Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in ilişkisine ailelerin de onay verdiği konuşuluyor.

2021.04.26 17:17 - Son Güncellenme: 2021.04.26 17:17 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kerem Bürsin'in annesinden Hande Erçel hamlesi

Son günlerdeki paylaşımları ve sosyal medya mesajlaşmaları magazin gündemine bomba gibi düşen Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in mutluluklarına aileleri de dahil oldu.

Önce Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, eşi ve çocuğuyla birlikte ikilinin yanına giderek beraber tatil yaptı. Ardından bir hamle de Bürsin Ailesi'nden geldi.

HANDE'Yİ YAKIN TAKİBE ALDI

Takvim gazetesinin haberine göre; Kerem Bürsin'in annesi Çiğdem Bürsin, sosyal medya üzerinden müstakbel gelin adayı Hande Erçel'i yakın takibe aldı.

Erçel'in Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına dört tane nazar boncuğu koyan Çiğdem Bürsin'in bu hamlesi, 'aşka onay verdi' şeklinde yorumlandı.

SERENAY'I TEK KALEMDE SİLDİ

Bir dönem oğlunun aşk yaşadığı Serenay Sankaya ile de arasından su sızmayan Çiğdem Bürsin'in, Erçel'le yakınlaşması ikilinin hayranlarını da heyecanlandırdı.

Kerem Bürsin'in 2016 yılında çekildiği bir fotoğrafında yer alan Serenay Sankaya etiketini kaldırması, "Bu ilişki adım adım evliliğe gidiyor" dedirtmişti.

Bürsin Ailesi, oğulları ile dört yıllık ilişkisi 2019'da sona eren Serenay Sarıkaya ile mutluluk pozları veriyordu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.04.26 17:17 - Son Güncellenme: 2021.04.26 17:17 - HABER MERKEZİ
A