'Kaşının alerji olun'

'Kaşının alerji olun'

Sanat camiasından kendisini kıskanan çok kişi olduğunu söyleyen güzel şarkıcı Aysu Baceoğlu, "Beni sevmeyenlerin kendisi kötüdür. Daha da iyi şeyler yapacağım. Daha da kudursunlar, bir albüm daha geliyor" dedi.

2012.05.22 16:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
'Kaşının alerji olun'

Sanat camiasından kendisini kıskanan çok kişi olduğunu söyleyen güzel şarkıcı Aysu Baceoğlu, 'Beni sevmeyenlerin kendisi kötüdür. Daha da iyi şeyler yapacağım. Daha da kudursunlar, bir albüm daha geliyor ' dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Özlem Yıldız'ın sunduğu Özlem'in Günlüğü programının bugünkü konukları güzel şarkıcı Aysu Baceoğlu ve manken Şenol İpek'ti. Baceoğlu kendisini kıskananları fena çatlatacak cinsten açıklamalar yaptı.

Ekranlarda kendini doğru yansıttığına inandığını ifade eden Baceoğlu, 'Ama röportajlarda kendimi doğru yansıttığımı düşünmüyorum. Bir şeyler anlatmak isterken başka bir şeyler çıkabiliyor ortaya. Canlı yayınlardaki birebir sohbetlerde kendimi doğru ifade ettiğimi düşünüyorum. Sosyal medyada çok yararlı. Samimiyetini, içtenliğini her şeyini orada yansıtabiliyorsun, ne veriyorsan onu alıyorlar çünkü ' şeklinde konuştu.

'KAŞININ ALERJİ OLUN '

Kendisini eleştirenlere de Özlem'in Günlüğü'nden cevap veren güzel şarkıcı, 'Meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Bende iyi bir şeyler yaptığımı düşünüyorum. Daha da iyi şeyler yapacağım. Daha da kudursunlar, bir albüm daha geliyor. Sahne çalışmalarım devam ediyor, işlerim çok iyi. Kaşının alerji olun ' ifadelerini kullandı.

'MANKENLİK YAPTIĞIMDA DA BÜTÜN İŞLER BANA YAĞARDI '

'Bizim camiadan beni kıskanan çok ama bu beni daha güçlü yapıyor, başarıya adım adım ilerliyorum çünkü hak ediyorum ' diye konuşan Aysu Baceoğlu şunları söyledi:

'Ben seviliyorum. Beni sevmeyenler kendileri gibi gören kişilerdir. Beni sevmeyenlerin kendileri kötüdür ancak. Kimsenin ekmeğiyle oynamadım bugüne kadar, abuk sabuk laflar etmedim. Adaletli bir insan olduğumu ve sevildiğimi düşünüyorum. Mankenlik yaptığım dönemde de bütün işler bana yağardı. Demek ki ikili ilişkilerim iyi, işimi iyi yapıyorum ' dedi.

'İLK DEFİLEMDE DÜŞTÜM '

11 sene önce ilk defilesine çıktığında 10 santim topuKlu ayakkabıyla düştüğü anısını da paylaşan güzel şarkıcı, 'O an içimde Aysu ya kalk yürü ya içeri git, bu işi bir daha yapma dedim. Kalktım ve yürümeye devam ettim. İyi ki devam ettim şu an buradayım. Sonrasında da o düşüşümü koreografi sanmışlar ' diye konuştu.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.05.22 16:49 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A