Kasımpaşa mı, Trabzonspor mu?

Kasımpaşa mı, Trabzonspor mu?

Grup aşamasına yükselecek son takım Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma sonunda belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.

2012.12.13 09:06 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kasımpaşa mı, Trabzonspor mu?

Grup aşamasına yükselecek son takım Kasımpaşa ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşma sonunda belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.

Mücadele A Haber ekranlarından naklen yayınlanacak .

SHOTA'NIN GÜNEŞ'E GALİBİYETİ YOK

Kasımpaşa teknik direktörü Shota Arveladze eski teknik direktörü Şenol Güneş'e karşı 4 kez mücadele etti. 2010-11 sezonunda Kayserispor'un başında iken Trabzonspor ile sahasında 0-0 deplasmanda 3-3 berabere kalan Gürcü teknik adam geçen sezon deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 kaybetmiş sahasında 3-3 berabere kalmıştı. Shota Arveladze ilk kez Kasımpaşa'nın başında Trabzonspor'a karşı mücadele edecek.

TRABZON VE KASIMPAŞA İLK KEZ KUPADA RAKİP

Trabzonspor ve Kasımpaşa takımları Z.Türkiye kupası tarihinde ilk kez bu sezon eşleşti. İki takım Süper Lig'de ise 7 kez karşılaştı. Trabzonspor 5 kez, Kasımpaşa 1 kez kazanırken 1 maç berabere bitti. İki takım arasında oynanan son 4 maçı Trabzonspor kazandı. Bu sezon Trabzon'da oynanan maçı bordo-mavili takım Olcan'ın attığı golle 1-0 galip bitirmişti.

FIRTINA'DA 5 EKSİK

Kasımpaşa maçından sonra Trabzon'a dönmeyip İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını İstanbul'da sürdürecek olan Karadeniz ekibinde, bir süredir sakatlıkları devam Soner ve Bamba ile geçen hafta Kayserispor maçında adalesinde kanama meydana gelen Vittek kafilede yer almadı. Cech ve Barış Özbek de İstanbul'a getirilmeyen oyuncular arasında yer aldı.
Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Emerson, Zokora, Alanziho, Sapara, Yasin, Olcan ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA

Isaksson
Yalçın
Sancak
Elyasa
Abdurrahman
Sarnov
Özer
Ernst
Uche
Adem
Djalma

TRABZONSPOR

Tolga
Serkan
Giray
Mustafa
Emerson
Zokora
Alanzinho
Sapara
Yasin
Olcan
Henrique

SAAT: 20:00
STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadı
HAKEM: Bülent Yıldırım
YAYIN: A Haber 

TRABZON GEÇEN SEZON 4. TURDA ELENMİŞTİ

Trabzonspor geçen sezon Z.Türkiye kupası 4.tur maçında M.P.Antalyaspor'a uzatmalarda 2-1 kaybedip elenmişti. Trabzonspor 2010-11 sezonunda ise grup aşamasında elenmiş çeyrek finale kalamamıştı. 2009-10 sezonunda ise Trabzonspor kupayı müzesine götürmüştü.

KASIMPAŞA 2 AYDIR YENİLMİYOR

26.10.2012 tarihinde sahasında Beşiktaş'a 3-1 yenilen Kasımpaşa daha sonra oynadığı 8 resmi maçı da kaybetmedi. Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik alan Kasımpaşa takımı Ziraat Türkiye kupasında ise 3.tur'da Kocaelispor'u 5-0, 4.tur'da Bayrampaşa'yı 3-1 yendi. Kasımpaşa 2012 Kasım ve Aralık aylarında resmi maç kaybetmedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 09:06 - Son Güncellenme: 2012.12.13 09:06 - HABER MERKEZİ
A