İTÜ'lülerden kentsel dönüşüme destek

İTÜ'lülerden kentsel dönüşüme destek

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in "çılgın proje" olarak nitelendirdiği yeni kentsel dönüşüm projesine bir destek de Bursa İstanbul Teknik Üniversitesi Mezunları Derneği'nden geldi.

2012.05.22 15:59 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
İTÜ'lülerden kentsel dönüşüme destek

Bursa İTÜ Mezunlar Derneği Başkanı Hasan Tuğcu ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'i makamında ziyaret etti. Hasan Tuğcu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Keskin'e yaptıkları ziyarette Yıldırım'a yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı. Bursa İTÜ Mezunları Dernek Başkanı Hasan Tuğcu, Başkan Keskin'i Yıldırım'da hayata geçirdiği projelerden ötürü tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Tuğcu, "Yıldırım, nüfusu ve yüz ölçümü ile Bursa'nın önemli ilçelerinden biri. Böylesi büyük ve çok göç alan yerde, hizmet yapmak kolay bir iş değil. Sayın Başkanımız Özgen Keskin'i tebrik ediyoruz. Ayrıca, Yıldırım'da 7 mahalleyi kapsayan 50 bin konutluk yeni kentsel dönüşüm çalışmasını da destekliyoruz" diye konuştu.
Başkan Keskin, ziyaretlerinden ötürü Hasan Tuğcu ve yönetimine teşekkür ederek, "Yıldırım'da 2004 yılından bu yana 7 büyük kentsel dönüşüm çalışmasını hayata geçirdik. Bu bir rekordur. Şimdi de taşın değil kayanın altına elimizi koyarak, Bursa ovasını da içine alan 7 mahallemizde 39 bin konutu yıkarak, yerine depreme dayanıklı lüks konutlar yapmak için kolları sıvadık. Bir sene boyunca sizler gibi diğer sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşları dinleyerek, kentsel dönüşüm çalışmamızı başlatacağız" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.05.22 15:59 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A