İTSO girişimcilik eğitimlerinde liderliği bırakmıyor

İTSO girişimcilik eğitimlerinde liderliği bırakmıyor

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından düzenlenen altıncı ve yedinci dönem "uygulamalı girişimcilik eğitimleri" sona erdi. İş fikri olan girişimci adaylarına yönelik eğitimden mezun olanlar törenle sertifikalarını aldı.

2013.05.02 18:11 - Son Güncellenme: 2013.05.02 18:11 - Bursa Bölge
A
İTSO girişimcilik eğitimlerinde liderliği bırakmıyor


Sertifika töreninde konuşan İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Zahit Şükrü Ezim, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak için İTSO bünyesinde bugüne kadar 7 tane "uygulamalı girişimcilik eğitimi" yaptıklarını söyledi. Ezim, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi iş birliği ile 25 Mart 4 Nisan 2013 tarihleri arasında altıncı dönem ve 5 Nisan 18 Nisan 2013 tarihleri arasında da yedinci dönem eğitimler düzenlendiğini belirtti. Ezim, her dönemdeki kursa toplam 60 kursiyerin katıldığını vurgulayarak, "Burada girişimci adaylarımıza sertifika vermek için toplandık. Bu girişimcilerimiz gelecekte başarılı işletmeler kuracaklar ve ülkemizin kalkınmasına katkı yapacaklardır" diye konuştu.
KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ da törende yaptığı konuşmada, İTSO'ya girişimcilik eğitimlerine verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Türkiye'de işsizlik oranının hızla azaldığını vurgulayan Akdağ, "KOSGEB olarak 2 binden fazla kişiye girişimcilik eğitimi verdik. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası bu noktada farkını ortaya koydu. Bugüne kadar 7 tane eğitim verdik ve toplam 210 girişimci adayımız sertifika sahibi oldular" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından eğitimleri başarı ile tamamlayan 60 yeni girişimciye sertifikaları verildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.05.02 18:11 - Son Güncellenme: 2013.05.02 18:11 - Zeynep Çelik
A