İstanbul'da PKK operasyonu!
Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik düzenlenen operasyonda, 19 kişi gözaltına alındı.
2014.09.10 15:25 - Son Güncellenme: 2014.09.10 15:25 - Güncel - HABER MERKEZİİstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy'de bazı adreslere operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de destek verdiği operasyonlarda 7'si 18 yaşından küçük 19 kişi yakalandı.
Polis ekiplerinin adreslerde yaptığı aramalarda ruhsatsız 2 tabanca, kuru sıkı tabanca, çok sayıda mermi, kar maskeleri ele geçirildi.
Şüphelilerin, haziranda Gaziosmanpaşa'da İETT otobüsünün ateşe verilmesi, otobüsü söndürmek için gelen bir itfaiye aracına molotofkokteyli atılarak yakılması olaylarına karıştıkları iddia edildi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
00:13
-
00:13
-
03:04
-
03:50
-
00:25
En Çok Okunanlar
- AVM'ye canlı bomba ihbarı! Ekipler alarma...
- Sakarya'da feci ölüm: Otoyolda parçalanmış...
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Bursa'da kayıp engelli adamın 12'nci günde...
- Bursa'da gece yarısı feci kaza! Tıra...
- Bursa'da sis kazayı beraberinde getirdi
- Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden...
- Bursa'da 10 yıldır aranan hükümlü, tek...
- Bursa'da sokak ortasında kadını rahatsız...
- Bursa'da asker eğlencesi dediler, sokağı...
- Bursaspor cepten yedi!
- Bakanlık duyurdu: O eşofman modeli...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'da yeşillik alanda dakikalarca drift...
- Bursa'da tıra arkadan çarpan motosiklet...