İspanya'da Arda Turan tartışması
İspanyol basını, Türkiye formasını iki maçta 115 dakika giyen Arda Turan hakkında hoşnutsuz yorumlarda bulundu.
2014.09.12 11:47 - Son Güncellenme: 2014.09.12 11:48 - Spor - HABER MERKEZİEl Confidencial'de yer alan haberde yıldız oyuncu Arda Turan'ın sakatlığına değinilirken, Danimarka maçında 22, İzlanda maçında 90 dakika sahada olduğu ifade edildi. Gazete, Arda'nın Atletico Madrid'in oynadığı Galatasaray maçından bu yana forma giyemediğini de hatırlattı.
Yapılan haberde Diego Simeone'nin Arda Turan'a Real Madrid karşısında forma şansı vermesinin az olduğu söylenirken, Griezmann'ın bir adım daha önde olduğunun altı çizildi.
Periodistadigital.com'un yaptığı diğer bir habere göre ise Arda Turan'ın Türkiye forması giymesine rağmen Atletico'da oynamıyor oluşunun oyuncunun Simeone'deki yerini zarara sokmuş olabileceği iddia edildi.
İspanyol basını, Arda Turan'ın 11'deki yerinin de artık garanti olmadığını yazdı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:36
-
01:38
-
04:23
-
01:13
-
00:13
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın o mahallesindeki sorun...
- Kuzey Kıbrıs'ta asgari ücret 37 bin 818 TL...
- Bursa'da kayıp engelli adamın 12'nci günde...
- Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden...
- Bursa'da hafta sonu Ulu Cami'ye yoğun...
- Bursaspor cepten yedi!
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Eski eşinin üzerine benzin döküp ateşe...
- Bursa'da psikolojik sorunları olan genç...
- Bursa'da sis kazayı beraberinde getirdi
- Ormanlık alanda korkunç cinayet! Dili ve...
- Hacı Sabancı'nın babalık davası sonuçlandı!
- Bursa'da üretim yapan Tat Gıda'dan 1,1...
- Bursa'da sokak ortasında kadını rahatsız...
- Bursa'da 10 yıldır aranan hükümlü, tek...