İnternette fenomen olan esnaf duruma tepkili

İnternette fenomen olan esnaf duruma tepkili

Sivas Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında sanayi bölgesindeki tuvaletleri yıkmasına tepki gösteren ve "Tuvaletimizi nereye yapacağız" sözleriyle internette izlenme rekorları kıran esnaf Hasan Şahin, "Mağduriyetimiz komediye dönüşmüştür ve biz bunun komediye dönüşmesinden hiç haz etmiyor, çok büyük üzüntü duyuyoruz" dedi.

2012.12.18 15:50 - Son Güncellenme: 2012.12.18 15:50 - Yaşam
A
İnternette fenomen olan esnaf duruma tepkili

  Sivas'ta 13 yıllık esnaf Hasan Şahin'in sanayi çarşısının kaldırılması çalışmaları kapsamında esnafın kullandığı umumi tuvaletlerin yıkılması nedeniyle Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e tepki göstermiş ve sözleri sosyal paylaşım sitelerinde büyük ilgi çekmişti. Bir çok versiyonu yapılan görüntülerle internet fenomeni haline getirilmekten rahatsızlık duyan 36 yaşındaki Şahin, bugün yıkılan tuvaletler önünde bir basın açıklaması yaparak mağduriyetlerinin hiçe sayıldığını ve sadece bir kaç cümlenin ön plana çıkarıldığını ifade etti. Şahin, "Biz 7-8 dakikalık bir röportaj yapmıştık. Ancak o röportajdaki mağduriyetimizi hiçe saydılar, bunu bir komedi haline dönüştürdüler. Bu olayın Sivas'a ve Sivaslıya lanse edilmesi esnaf olarak bizleri gerçekten çok üzdü. Biz sadece o 40 saniyenin değil videonun tamamının izlenmesini isteriz" dedi.

"MAĞDURİYETİMİZDEN HİÇ SÖZ EDİLMİYOR"

Olayın bu noktaya gelmesinden mutluluk duymadığını belirten Şahin, "Her gün geliyoruz ki o röportajla ilgili yeni bir klip çıkmış, film yapmışlar, fragman yapmışlar, remix yapmışlar, hiç hoş şeyler değil bunlar. Bu noktaya gelmesinden mutlu değiliz. Biz şov yapmak için, internette fenomen olmak için kamera karşısına çıkmadık. Mağduriyetmizden hiç söz edilmiyor, sadece 40 saniyelik videonun üzerinde film yapılmış, fragman yapılmış. Biz Sivas'ın bu konulara gündeme gelmesini istemiyoruz" dedi.

"ARTIK BU VİDEOYU İNTERNETTE PAYLAŞMAYIN"

Videonun internette yayınlanmasını engellemeye çalışacağını belirten Şahin, "İnternetten bu videoyu paylaşan arkadaşlara da sesleniyorum. Artık öyle bir şey yapmasınlar. Sivas'a ve Sivaslıya yakışmıyor bunlar. Böyle gündeme gelmek esnaf olarak bizlere yakışmıyor. Zaten videonun kaldırılması için de gerekli müracaatta bulunacağım." diye konuştu.

 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.18 15:50 - Son Güncellenme: 2012.12.18 15:50 - Ramazan Acar
A