Instagram beklenen özelliği duyurdu!

Instagram beklenen özelliği duyurdu!

Instagram nihayet beklenen özelliği kullanıcılarını sunuyor. Artık Instagram için telefona bağımlı değilsiniz. İşte ayrıntılar!

2021.06.26 13:19 - Son Güncellenme: 2021.06.26 13:20 - Teknoloji
A
Instagram beklenen özelliği duyurdu!

Instagram paylaşım platformu kullanıcıları için telefonla bir resim çekmek ve ardından platformun mobil uygulamasını kullanarak Instagram'a yüklemek en uygun paylaşım yöntemidir. Instagram sıradan bir sosyal medya platformundan daha fazlasıdır, sanatçılara, markalara ve şirketlere çalışmalarını başkalarıyla paylaşma fırsatı sunar. İşte böyle bir durumda, mobil yüklemelerle sınırlı olmak çok can sıkıcıdır.

Instagram, kendisini içerik üreticiler ve markalar için bir platform olarak konumlandırıyor, bu da masaüstü yüklemelerini kullanıma sunmanın bu kadar uzun sürmesini özellikle sinir bozucu kılıyor. Şimdiye kadar, Instagram içeriklerini özel bir kamera kullanarak yakalayan kullanıcıların, Instagram'a yüklemek için içeriği bilgisayarlarına yüklemeleri, düzenlemeleri, ardından bir bulut hizmeti veya flash sürücü kullanarak telefonlarına aktarmaları gerekiyordu.

Mayıs ayında, Instagram kullanıcılarının bir web tarayıcısı kullanarak doğrudan dizüstü bilgisayarlarından veya masaüstünden içerik yayınlamalarını sağlayacak bir özelliğe işaret eden paylaşımlar ortaya çıkmıştı. Bu özellik artık masaüstünde Instagram'da oturum açtıklarında aşağıdaki bildirimi görecek birçok kullanıcı için yayınlandı

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.06.26 13:19 - Son Güncellenme: 2021.06.26 13:20 - Gülcan Tekin
A