İnegölspor Gençlik Gelişim Programı Sorumlusu Şahin: "Oyun olarak karşılığını alamadık"

İnegölspor Gençlik Gelişim Programı Sorumlusu Şahin: "Oyun olarak karşılığını alamadık"

İnegölspor Gençlik Gelişim Programı Sorumlusu Özgür Şahin, sahalarında 1-0 mağlup oldukları Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

2020.12.24 12:46 - Son Güncellenme: 2020.12.24 12:47 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İnegölspor Gençlik Gelişim Programı Sorumlusu Şahin: "Oyun olarak karşılığını alamadık"

Maçın ardından açıklama yapan Şahin, şunları söyledi:

"Çarşamba gününden beri sporcularla çalışıyoruz. İlk antrenmanımızdan son antrenmanımıza kadar çok istekli ve arzuluydular. Bu isteklerini maça yansıtmalarını bekliyorduk ve yansıttılar. Bloklar arasını iyi kapatan, rakibe oyun pozisyonu vermeyen bir takım vardı. Maçı değerlendirdiğimiz zaman 1 tane kaleyi tutan şutları var. Pozisyonları yok. Bizim özellikle ikinci yarı bulduğumuz pozisyonlar var. Bu tip rakibe karşı zaten zor pozisyonlara girilir. Sporcu grubumuzun yapmış olduğu mücadeleye yazık oldu. Oyun olarak karşılığını alamadık. Önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanacağız."

POZİSYONSUZ MAÇI VERDİK

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu da maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ardından açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi:

"Pozisyonsuz maçı verdik. Önceden yarım pozisyonla diyorduk şimdi sıfır pozisyonla maçı verdik.  Kullanılan korner sonrası hatalı bir gol yedik. Yapılacak bir şey yok. Önümüze bakacağız. Takımımız gerçekten 3 haftadan beri çok güzel mücadele ediyor. Bu konuda ben topçularımızı tebrik ediyorum ama son vuruşlarımızda da beceriksizliklerimiz sürüyor. Alacağımız maçı pozisyonsuz verdik. Şuan Özgür hocayla yolumuza devam ediyoruz. Önümüze bakacağız. Birçok şeyi yapıp değerlendireceğiz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.12.24 12:46 - Son Güncellenme: 2020.12.24 12:47 - HABER MERKEZİ
A