İMO Bursa yönetimi mezuniyet gururu yaşadı

İMO Bursa yönetimi mezuniyet gururu yaşadı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nün 2022 yılı mezuniyet törenine katıldı.

2022.06.29 14:00 - Son Güncellenme: 2022.06.29 14:00 - Bursa Bölge
A
İMO Bursa yönetimi mezuniyet gururu yaşadı

Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, mezuniyet töreni Hasan Öztimur İnşaat Mühendisliği Bölümü konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene, İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkü Küçükkayalar, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Emrah Mutlu, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Güzel, Aykut Ertürk, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Emrah Ünal, Şube Gençlik Komisyonu Başkanı Oruç Muhammed Aslan ve Şube Sekreteri Bedirhan Karagöz de katıldı.

Tören öncesi konuşan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, mezun olan öğrencilere başarılar diledi. Pandemi sürecinin öğrencilerin eğitimlerini etkilediğini aktaran Prof. Dr. Doğangün, inşaat mühendisliğinin birçok kriz sürecini atlatan bir meslek dalı olduğunu ve değerini asla kaybetmediğini kaydetti. Prof. Dr. Doğangün, genç inşaat mühendislerine mesleki gelişimlerini sürdürmelerini ve uzmanlaşmalarını tavsiye etti.

KÜÇÜKKAYALAR: MESLEĞİNİZ HAYAT BOYU YOL ARKADAŞINIZ

Öğrencilerle ve akademisyenlerle mezuniyet sevincini, gururunu paylaşan Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Başkan Küçükkayalar şunları söyledi:

"İnsanı ve insan yaşamını merkeze alan mesleğimiz sizlerin hayat boyu yol arkadaşı olacaktır. Ona iyice sarılın. Aldığınız temel eğitimin üzerine yeni bilgiler ve tecrübeler eklemek zorundasınız. Aklın, bilimin, sanatın ışığında yapacaklarınızı vicdan süzgecinden geçirerek, mesleki sorumluluklarınızı layıkıyla taşıyacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun. Evlatlarını mezun eden ailelerimizi kutluyorum. Değerleri akademisyenlerimize de verdikleri emek için teşekkür ediyoruz."

Başkan Küçükkayalar, diploma töreninde, bölüm 1'ncisi, 2'ncisi ve 3'ncüsü'ne rozet takarak başarılarının devamını diledi.

Törenin ardından mezun olan öğrenciler, akademisyenler ve İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İnşaat Mühendisliği Bölümü önünde kep attı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.06.29 14:00 - Son Güncellenme: 2022.06.29 14:00 - Zeynep Çelik
A