İkizler 31 yıl sonra gerçeği öğrendi

İkizler 31 yıl sonra gerçeği öğrendi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında önceki gün yayınlanan bölümde duygusal anlar yaşanmıştı. Müge Anlı'da dün son dakika gelişmesi yaşandı. 3 günlükken evlatlık verilen Beyza ve Büşra kardeşlerin anneleri bulundu. Müge Anlı, "biyolojik babamız ölmüş, daha iyi bir hayat yaşayalım diye bizi evlatlık vermişler" açıklamasında bulunan ikizler, annelerinin bulunmasıyla bu gerçeğin bambaşka olduğunu öğrendi. İşte yaşananlar...

2021.04.07 08:40 - Son Güncellenme: 2021.04.07 08:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İkizler 31 yıl sonra gerçeği öğrendi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında önceki gün yayınlanan bölümde duygusal anlar yaşanmıştı. Müge Anlı'da dün son dakika gelişmesi yaşandı.

3 günlükken evlatlık verilen Beyza ve Büşra kardeşlerin anneleri bulundu. Müge Anlı, "biyolojik babamız ölmüş, daha iyi bir hayat yaşayalım diye bizi evlatlık vermişler" açıklamasında bulunan ikizler, annelerinin bulunmasıyla bu gerçeğin bambaşka olduğunu öğrendi. İşte yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te duygulandıran bir olay yaşandı. Bu sabahki canlı yayına, Büşra ve Beyza Yılmaz isimli 31 yaşındaki ikizler katıldı. İkizler, 1990 yılında Ankara'daki Doktor Hikmet Uludamar'ın muayenehanesinden evlatlık olarak alındıklarını anlattı.

GERÇEK AİLELERİNİ ARIYORLAR

Üç günlükken evlatlık verilen genç kızlar, Müge Anlı aracılığıyla tüm Türkiye'ye çağrı yaptı. İkizler, "Gerçek ailemizi arıyoruz" ifadesini kullandı.

İkizlerin tek isteği anne baba ve kardeşlerini bulup yıllardır merak ettikleri hikayelerini öğrenmek. 'Hiç görmediğim bir kadının kokusunu merak ediyorum' diyerek gözyaşlarına boğulan ikizler duygusal anlar yaşadı.

'BARİ BİRBİRİNDEN AYRILMASINLAR'

İkizlerden Beyza yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Şimdiki annem ikiz. Bizi ayırmak istememişler, ilk günden daha verilecek iki aile hazırmış. İkimizi ayıracaklarmış.

'Zaten bizden ayrılıyor bari birbirinden ayrılmasınlar' diye süreci uzatmışlar, yeni aile arayışına girmişler. Üçüncü günün sonunda şimdiki aileme ulaşıyorlar.

Beyza, "8 yaşında evlatlık olduğumuzu annem söyledi. Biz kurabiye yaparken annem anlatmaya başladı. 'Siz bebekken bizim bakmamız için getirildiğiniz' dedi.

GERÇEK ÇOK BAŞKA ÇIKTI 

Müge Anlı canlı yayınında bir son dakikası yaşandı. Müge Anlı, ikizlerin 31 yıllık hasretinin son bulduğunu ve annelerinin bulunduğunu söyledi.

Olayla ilgili, "Anne bulundu. Size anlatılan hikaye ile gerçek çok başka. Sizi veren aile siz onları bulmayın diye bambaşka bir hikaye anlatmış. Anneniz sizden kimseye bahsetmemiş.

Tek bir kızı haricinde. 2 tane ablanız 1 tane erkek kardeşiniz var. Babanızdan da 4 kardeşiniz var, toplamda 7 kardeşsiniz" dedi.

ABLA CANLI YAYINDA 

Canlı yayına bağlanan ablanın sesini duyan ikizler gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan annelerinin bu tanışmaya hazır olmadığını belirtti.

Müge Anlı sayesinde ikizler 31 yıl sonra ilk kez annelerinin fotoğrafını gördü. Duygu dolu anların yaşandığı dakikalarda yeni bir gelişme de beraberinde geldi.

Türkiye'nin merak ettiği biyolojik anne canlı yayına telefonla bağlandı. Annesinin telefona bağlandığını duyan Büşra ise gözyaşlarına boğuldu.

31 yıl sonra annesiyle konuşma fırsatı bulan Büşra, "Hiçbir şekilde üzülmeni istemiyorum, biz çok iyi bir şekilde büyütüldük.

Hiç eksiklik hissetmedik seni de her ne olursa olsun çok güzel bir kadınsın bizim için. Her ne olursa olsun seni çok seviyorum anne.

Hastalığın olursa sana bakarım anne, ameliyat olursan yanında olurum anne. Her şeyi yaparım sadece üzülme." dedi. Büşra'nın bu sözleri tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.07 08:40 - Son Güncellenme: 2021.04.07 08:47 - HABER MERKEZİ
A