İkinci el otoda kampanya

İkinci el otoda kampanya

Bursa Yeni Oto Merkezi Galericiler Sitesi genel kurul öncesi konuşan başkan adayı sahibi Şahin Altın, vatandaşların ikinci el oto alması için tanıtım kampanyaları düzenleyeceklerini söyledi.

2013.05.02 15:25 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:25 - Ekonomi
A
İkinci el otoda kampanya

 

Sektörün ve Bursa Yeni Oto Merkezi Galericiler Sitesi'nin sorunlarını çok iyi bildiklerini vurgulayan Altın, "Sektörümüz son yıllarda çeşitli sıkıntılar çekiyor. Sıfır oto satışlarındaki kampanyalar nedeniyle ikinci el piyasası can çekişiyor. Tüketicilerde ikinci el otolara ilginin artması için ciddi bir tanıtım atağı gerekiyor. Hazırladığımız projelerimizin özünde bu yönde yapacağımız çalışmalar yer almaktadır" diye konuştu.

 

İKİNCİ ELDE TANITIM KAMPANYALARI YAPILACAK

İkinci el otoya olan ilginin sıfır oto satışlarındaki cazip kampanyalar nedeniyle oldukça azaldığını belirten Altın, "İkinci el otolar vergi avantajı nedeniyle çok daha caziptir. Sıfır otoda standart bir araca verilecek para ile ikinci elde çok daha yüksek donanımlı bir araca sahip olmak mümkündür. Bu gerçeği kamuoyuna anlatmak için tüketicilere dönük cazip kampanyalar düzenleyeceğiz. Bu kampanyalarda sitemizdeki esnaflarımızı tanıtıp, garantili satışlar ile ikinci el otoya olan ilgiyi arttırmayı ve tüketicilerde güven oluşturmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

 

YOLLAR TEK YÖN OLACAK

Bursa Yeni, Oto Merkezi Galericiler Sitesi'ndeki her iş yerini, siteye gelen müşterilerin ziyaret edebilmesi için, site içinde tek yön uygulamasına geçeceklerini, böylece ortaya çıkacak ring sistemi sayesinde sitede iş yeri olan tüm esnaflara müşteri gideceğini vurgulayan Altın, "Bu uygulamaya geçince tüm üyelerimiz avantajlı hale gelecekler. Ayrıca buraya gelen müşterilerimiz de bütün işyerlerini ve satılan araçları görme fırsatı bulacaklar" dedi. Başkan adayı Şahin Altın göreve seçilirlerse site içindeki otopark sorununu da çözeceklerini, bunun için sitedeki atıl alanlarda düzenlemeler yapacaklarını, hurda araçları kaldıracaklarını böylece yeni otopark alanları kazanacaklarını sözlerine ekledi.

 

 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.05.02 15:25 - Son Güncellenme: 2013.05.02 15:25 - Nazan Bülbül
A