İbrahim Tatlıses: Resmi nikah yok

İbrahim Tatlıses: Resmi nikah yok

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, önceki gün yayınlanan İbo Show'da evlendiğini açıklayarak gündem olmuştu. Tatlıses'in magazin gündemine bomba gibi düşen sözlerinin ardından işin aslı ortaya çıktı.

2021.05.03 12:10 - Son Güncellenme: 2021.05.03 12:12 - Magazin
A
İbrahim Tatlıses: Resmi nikah yok

'İbo Show'un cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde; İbrahim Tatlıses'ten sürpriz bir itiraf geldi. Ünlü sanatçı daha önce 'asistanım' dediği kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı.

İbo Show konuklarından Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.

"RESMİ NİKAH YOK"

Ünlü sanatçı, sözlerinin yankı bulmasının ardından konuştu. Kendisinden 43 yaş küçük Karakaya ile resmi olarak nikâh masasına oturmadıklarını belirten Tatlıses, "Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği" dedi.

Daha önce Adalet Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'la resmi olarak nikâh masasına oturan Tatlıses, 'Gülçin Karakaya ile ilişkinizi resmiyete dökecek misiniz?' sorusuna ise "Zaman ne gösterir bilinmez" yanıtını verdi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.05.03 12:10 - Son Güncellenme: 2021.05.03 12:12 - Gülcan Tekin
A