Hırsız anne sözü dinledi

Hırsız anne sözü dinledi

Evine yapılan baskında bulunmayan hırsız, annesinin sözünü dinledi ve polise teslim oldu.

2013.06.29 11:50 - Son Güncellenme: 2013.06.29 11:50 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hırsız anne sözü dinledi

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. Serhat A.(19), 14 Haziran günü bir iş yerine girerek 600 lira çaldı. Aynı kişi 1 hafta sonra 21 Haziran günü de bir otomobilin camını kırarak içindeki çantayı çaldı. Mağdur olan kişiler, Adana Emniyeti Hırsızlık Büro Amirliği'ne başvurdu. Yapılan çalışmada bir görgü tanığı hırsızın eşkalini verdi. Ayrıca görgü tanığı daha önceden hırsızlık suçundan kaydı bulunanların fotoğraf albümüne bakıp hırsızın Serhat A. olduğunu söyledi.

"OĞLUM SENİ POLİSLER ARIYOR"

Bunun üzerine polis Serhat A.'nın Gürselpaşa Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. Ancak Serhat A. evde olmadığı için polis onu yakalayamadı. Polisler gittikten sonra Serhat A. eve geldi. Annesi "Oğlum seni polisler arıyor" dedi. Bunun üzerine Serhat A., gece saat 04.00'da emniyete giderek kapıda nöbet tutan polislere, "Polisler bize gelmiş beni arıyorlarmış" dedi. Görevli polis yaptığı araştırmadan sonra şahsı hırsızlık büroya gönderdi. Serhat A. hırsızlık büroya geldiğinde 2 hırsızlık olayına karıştığı için arandığını öğrendi.

Gözaltına alınan zanlı suçlamayı kabul etmezken, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, sevk sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da hakaret etti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 11:50 - Son Güncellenme: 2013.06.29 11:50 - HABER MERKEZİ
A