Haydi Bursaspor göster kendini 

Haydi Bursaspor göster kendini 

Ligde 5 haftadır galibiyete hasret kalan Timsah, bugün evinde Akhisarspor'u yenerek, play-off şansını sürdürmek istiyor.

2021.02.28 08:28 - Son Güncellenme: 2021.02.28 08:38 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Haydi Bursaspor göster kendini 

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Spor Toto 1.Lig'in 24.haftasında Bursaspor, bugün sahasında düşme hattındaki Akhisarspor önünde 5 haftadır süren galibiyet hasretine son vermek istiyor.

MAÇ SAAT 16.00'DA

Timsah Arena'da saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan'ın yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Suat Güz yapacak. 4.hakem ise Metehan Alpat...

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli mücadeleyi TRT SPOR canlı olarak ekrana getirecek. Ayrıca, karşılaşmayı BeinSports da naklen verecek.

5 HAFTADIR GALİBİYETE HASRET

Son 5 maçında sadece 1 puan alan ve 3 maçtır gole hasret olan Bursaspor, düşme hattında yer alan Akhisarspor'u geçerek, moral kazanmayı amaçlıyor.

BURAK ALTIPARMAK CEZALI

Timsah'ta, sarı kart cezalısı olan Burak Altıparmak bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Menemen maçı öncesi bildirilen 2 covid'li oyuncu, bugün yine oynayamayacak.

Sakatlığı süren Vefa Temel yine forma giyemeyecek. İsmail Can Çavuşluk ve hastalıktan kurtulan Onur Atasayar'ın durumu ise maç öncesi netleşecek.

Haftaya 31 puanla 10.sırada giren yeşil-beyazlılar, bu mücadeleyi kazanarak, play-off barajı ile arasındaki puan farkını azaltmayı hedefliyor.

5 TİMSAH CEZA SINIRINDA

Yeşil-beyazlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Burak Kapacak, Cüneyt Köz, Aykut Akgün, Ramazan Keskin ve Tuğbey Akgün ceza sınırında bulunuyor. Bu 5 oyuncudan; Akhisar maçında sarı kart gören olursa, 7 Mart Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda oynanacak Boluspor maçında forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH'IN MUHTEMEL 11'İ

Bursaspor'un sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Ataberk Dadakdeniz- İsmail Çokçalış, Aykut Akgün, Furkan Emre Ünver, Cüneyt Köz- Emirhan Aydoğan, Kerem Şen, Özer Hurmacı -Çağatay Yılmaz, Batuhan Kör, Burak Kapacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.02.28 08:28 - Son Güncellenme: 2021.02.28 08:38 - HABER MERKEZİ
A