Haydi Bursaspor, göster kendini!

Haydi Bursaspor, göster kendini!

Yeşil-beyazlılar, bu akşam Adana Demirspor deplasmanında, ligin ikinci yarısına da güzel bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

2021.01.23 09:01 - Son Güncellenme: 2021.01.23 18:02 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Haydi Bursaspor, göster kendini!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

TFF 1.Lig'de ilk yarıyı 27 puanla 9.sırada kapatan Bursaspor, sezonun ikinci yarısını bu akşam Adana deplasmanında açıyor. Yeşil-beyazlılar, devreyi 5.basamakta bitiren Adana Demirspor önünde galibiyet arayacak.

Timsah, evindeki 3-1'lik yenilginin rövanşını almak için mücadele verecek.

HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak'ın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Ferdi Karadoruk yapacak. 4.hakem ise Gökhan Alkayalar...

MAÇI TRT SPOR VERECEK

Bu önemli mücadele, her zaman olduğu gibi TRT SPOR'dan canlı olarak ekrana gelecek. Karşılaşmayı ayrıca Beinsports da şifreli olarak verecek.

SON 5 MAÇTA YENİLMEDİ

Ligde son 5 maçta yenilmeyen ve 13 puan toplayan Bursaspor, bu akşam Adana'da başarı zincirine bir halka daha eklemek ve ilk 6'ya girme iddiasını devam ettirmek istiyor.

ÖZER HURMACI SAKAT

Bursaspor'da, Antalyaspor kupa maçında sakatlanan Özer Hurmacı, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

5 OYUNCU CEZA SINIRINDA...

Bursaspor'da, 3'er sarı kartı olan 5 oyuncu; Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Furkan Emre Ünver, Ramazan Keskin ve Özer Hurmacı ceza sınırında bulunuyor.

Buna göre, sakat olan Özer dışındaki 4 oyuncudan; bu maçta sarı kart gören olursa, 31 Ocak Pazar akşamı Bursa'da oynanacak Altınordu maçında forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH'IN MUHTEMEL 11'İ

Bursaspor'un bu karşılaşmada sahaya çıkacak muhtemel 11'i de şöyle:

Ataberk Dadakdeniz, İsmail Çokçalış, Cüneyt Köz, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar- Aykut Akgün, Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak-Batuhan Kör, Burak Kapacak, Ali Akman.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.23 09:01 - Son Güncellenme: 2021.01.23 18:02 - HABER MERKEZİ
A