Hayatı pahasına!

Hayatı pahasına!

Kayseri'de midibüsün baraja düştüğü kazadan sağ kurtulan Serpil Yücel'in, kızı Sümeyra ve torunu Eren'i kurtarmak için tekrar suya girmesi üzerine boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

2013.05.02 11:31 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hayatı pahasına!

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, midibüsün Çamlıca 3 Barajı'na düştüğü kazadan sağ kurtulan Serpil Yücel'in, (50) öğretmen olan kızı Sümeyra ( 26) ile 1,5 yaşındaki torunu Eren Bozkurt'u göremeyince tekrar suya girdiği barajda hayatını kaybetti ortaya çıktı.

Serpil Yücel'in İstanbul'da bulunan eski eşi Ayhan Ödemiş, olayı duyunca ailenin Gülşehir'deki evine geldi.

Çok sevdiği üç insanı kaybetmenin acısını yaşadığını belirten Ödemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada eşi Serpil Yücel'in kızı ve torunu ile aynı evde yaşadığını, eşinin kızının isteği üzerine geziye katıldığını söyledi.

Eski eşinin çok yardımsever birisi olduğunu ve her fırsatta insanlara yararlı olmak için çaba harcadığını ifade eden Ödemiş, "Kazadan kurtulanlar ve görgü tanıklarıyla konuştum. Serpil kazadan sağ kurtulmuş. Ancak Sümeyra ve Eren'i göremeyince onları kurtarmak için tekrar suya girmiş ve bir daha çıkamamış. Pozitif bir insandı. Kızımıza ve torunumuza yardım etmek istedi, bu çabası hayatına mal oldu. Çok üzgünüm. Diyecek bir şey bulamıyorum" ifadelerini kullandı.

Dün Kapuzbaşı Şelalelerine gezmeye giden öğretmenler ile ailelerini taşıyan Faruk Başavcı'nın kullandığı Karacaşar Belediyesine ait 50 NC 057 midibüsün, Kayseri'nin Yahyalı ilçesi yakınlarındaki Çamlıca 3 Baraj Gölü'ne düşmesi sonucu 8 kişi ölmüş, 24 kişi yaralanmıştı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 11:31 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:31 - HABER MERKEZİ
A