Hayat kadının da frengi çıktı

Hayat kadının da frengi çıktı

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin dün düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 5 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

2013.02.21 13:00 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:00 - Yaşam
A
Hayat kadının da frengi çıktı

Sağlık kontrolünden geçirilen 10'u yabancı uyruklu 14 kadından Rus uyruklu Rosa Mazanova'nın ise frengili olduğu belirlendi. Polis, bu kadınla ilişkiye girenlerin de bir sağlık kuruluşuna giderek tedavi olmalarını istedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, bir şebekenin, yer temin edip fuhuş yaptırdığı, porno film, cinsel gücü arttırıcı uyarıcı hap ticareti yaptığı ihbarını aldı. Ekipler, dün sabah, İzmit'in yanı sıra Gölcük, Karamürsel, Kartepe, Başiskele ilçeleri ile İstanbul'da 7 farklı adrese eş zamanlı baskınlar yaptı. Fuhuş çetesinin lideri olduğu ileri sürülen M.A.A. ile yine çete mensubu olduğu ileri sülüren biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Polis kamerasıyla da görüntülenen baskınlarda, erkeklere geceliği 1000 ile 1500 TL arasında pazarlandığı ileri sürülen 10'u yabancı uyruklu 14 kadın da gözaltına alınarak, çeşitli hastanelere sağlık kontrolüne gönderildi.

Fuhuş şebekesinin çete lideri olduğu iddia edilen Mehmet Ayhan A. (38) ile Zeliha G.(25), Erkan E. (48), Bülent H. (55) ve Erdi F. (23) polisteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Zührevi hastalık taşıyıp taşımadıkları için hastanelere sevk edilen Rus, Moldova, Kazakistan ve Türkmenistan uyruklu 10 kadın ile 4 Türk kadından, Rus uyruklu Rosa Mazanova'nın frengi hastası olduğu belirlendi. Daha önce de sınırdışı edildiği ortaya çıkan Mazanova ile birlikte olan erkeklerin hemen doktora başvurmaları gerektiği belirtildi.

Öte yandan baskın yapılan Karamürsel İlçesi'nde bir otelde tutulan yabancı uyruklu kadınların, kilitli kapılar ardında tutsak gibi tutuldukları ve polisin bile buraya güçlükle girdikleri kaydedildi.
 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 13:00 - Son Güncellenme: 2013.02.21 13:00 - boş7
A