Hastanede çıkan yangın korkuttu

Hastanede çıkan yangın korkuttu

Giresun Devlet Hastanesi'nde meydana gelen yangın paniğe neden oldu.Acildeki hastaların başka hastanelere tahliye edildiği yangın paniğinde acil servis uzun süre hizmet dışı kaldı.

2013.06.21 06:10 - Son Güncellenme: 2013.06.21 06:10 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Hastanede çıkan yangın korkuttu


Giresun Devlet Hastanesi'nin bodrum katında bulunan kazan dairesinde elektrik panosundan kaynaklandığı belirtilen yangın meydana geldi. Acile gelen bir hastanın dumanları fark edip güvenliğe haber vermesiyle müdahale edilen yangın, itfaiye ekiplerinin gelmesiyle kontrol altına alındı. Hastanenin acil bölümünün duman etkisinde kalması sonucu hastalar başka hastanelere tahliye edilirken, bazı araç gereçler de hastane bahçesine çıkartıldı.

Acil servisinin uzun süre hizmet veremediği yangın paniğiyle ilgili bilgi veren Başhekim Ahmet Bal; "Hastanemizin teknik servisinde elektrikten kaynaklanan yangın paniği yaşandı.Elektrik panosundan yükselen dumanlar nedeniyle hastanemizin sadece acil servisindeki hastaları tahliye ettik ve bir süre hizmete durdurduk.Hastanemizin diğer servislerinde ise durum normaldir."dedi.

Yangını ilk fark ederek güvenliğe haber veren hasta Onur Tuncay ise; "Emar çektirmek için geldiğim hastanede duman kokusu fark ettim ve biraz dikkat ettiğimde alt katlardan duman yükseldiğini gördüm. Bunu da hemen güvenliğe haber verdim. Daha sonra da hastanede bir panik başladı."dedi.
Hastanedeki yangına müdahale sırasında ise bazı itfaiyecilerin yoğun dumandan etkilendiği görüldü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.21 06:10 - Son Güncellenme: 2013.06.21 06:10 - HABER MERKEZİ
A