Gençler, havuz başında partide coştu

Gençler, havuz başında partide coştu

MARDİN'de geçen yıl faaliyete geçen ve 20 dönümlük arazi üzerinde kurulan Mova Park Aquapark, dün akşam düzenlenen geceyle sezonu açtı. Gençler, havuz başında DJ'lerin çaldığı hareketli şarkılar eşliğinde gece boyunca doyasıya dans etti.

2013.05.02 17:23 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:24 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Gençler, havuz başında partide coştu

Mardin'deki Mova Park Aquapark'ta yeni sezonun açılışı düzenlenen partiyle yapıldı. Havaların ısınmasıyla birlikte, havuzbaşında verilen partide, DJ'lerin çaldığı hareketli şarkılarına, dans ederek eşlik eden Mardinli gençler, geç saatlere kadar dans ederek eşlik etti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı gecede, kızlı- erkekli gençler birlikte dans etti.
Aquapark işletmecisi Lokman Kutlucan, Mardinliler'e özel bir gece yaşatmak istediklerini belirterek, "Gençlere disko keyfini burada yaşatmak istedik. Yaklaşık 3 bin kişi katıldı ve saatlerce eğlendiler. Dışarıdan DJ'ler getirdik ve müthiş bir gece yaşatmaya çalıştık. Eğer bunu yaşatabildiysek Mardinliler'e, Antalya'nın zevkini buraya getirebildiysek, ne mutlu bize. Amacımız burada sadece aquapark işletmek değil, buradaki insanlarımızı düşünüp onlara, Antalya'da yaşanan bütün eğlenceleri kentimizde de yaşatmaktır. Gençlerimizin buna ihtiyacı var. Buradaki gençlerimizin, batıdaki yaşıtları kadar eğlenmeye hakkı var, diskoya gitmeye hakkı var ve saatlerce kendinden geçip eğlenmeye hakkı var. Bunun için biz de elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan böyle her 15 günde bir Mardin'de bir gecelik disko keyfini Mardinliler'e yaşatacağız" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 17:23 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:24 - HABER MERKEZİ
A