Gaz kaçağı olan arabada çakmağı çakınca...

Gaz kaçağı olan arabada çakmağı çakınca...

Sivas'ta bindikleri otomobilde sigara içmek isteyen 4 arkadaş, ölümden döndü. İçlerinden birinin çakmağı çakmasıyla LPG sızıntısından kaynaklanan patlama meydana geldi. El ve yüzlerinde 2'nci derece yanıklar oluşan 4 kişi hastanede tedavi altına alındı

2013.10.08 21:14 - Son Güncellenme: 2013.10.08 21:14 - Yaşam
A
Gaz kaçağı olan arabada çakmağı çakınca...

Soğuk havada dolaştıkları için üşüyen Yasin Gülez (19), Abdulkadir Cebecioğlu (18) ve Hasan Çelik(20), arkadaşları 21 yaşındaki Turan Özkan'ın otomobiline bindi. 4 arkadaş, kaloriferi açıp çalışır haldeki aracın içinde sohbet etmeye başladı.
10 dakika sonra sigara içmek isteyen gençlerden biri çakmağı kullanınca araç içinde patlama meydana geldi. Ne olduğunu anlamayan 4 arkadaş araç kapılarını açarak kendilerini dışarı attı. El ve yüzlerinde yanıklar oluşan gençler daha sonra çevrede bulunanların yardımıyla hastaneye kaldırıldı.
Numune Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yanık tedavi merkezinde tedavi altına alınan 4 arkadaşın el ve yüzlerinde patlamaya bağlı olarak 2'nci derece yanıklar oluştuğu belirlendi.
ARKA CAMIN PATLAMASI KURTARDI
Otomobil içinde alevler arasında kaldıklarını söyleyen Yasin Gülez "Hava soğuktu. Biz de otomobilin içinde oturuyorduk. Sigara yakmak istedik. Otomobilin içi bir anda alev aldı. Kendimizi dışarıya attık. Arkadaşımız araçta gaz kaçağı olduğunu söylüyordu. Yalnız biz koku filan hissetmedik. Sadece alevleri hatırlıyoruz" diye konuştu.
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede araçta bulunan LPG tankından sızan gazın patlamaya neden olduğu belirlendi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 21:14 - Son Güncellenme: 2013.10.08 21:14 - Zeynep Çelik
A