Garson kıza tecavüz tuzağı

Garson kıza tecavüz tuzağı

Samsun'da çalıştığı kafeden eve giden genç kızı kaçırıp cinsel tacizde bulunan 3 sanık hakim önüne çıktı. Tacize uğrayan 16 yaşındaki B.Y., "Eve giderken yolumu kesip zorla otomobile bindirdiler. Üçü de sırayla beni taciz edip, oral seks yaptırdı" dedi.

2012.01.19 13:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel
A
Garson kıza tecavüz tuzağı

 

İlkadım İlçesi'nde geçtiğimiz Kasım ayında meydana gelen olayda, bir kafede garson olarak çalışan B.Y. akşam geç saatlerde iş çıkışı evine giderken, içinde 28 yaşındaki Ferdi Çelik, 30 yaşındaki Mehmet Kahraman ve 29 yaşındaki Adem Binici'nin bulunduğu otomobil yolunu kesti. Araçtan inen iki kişi genç kızı zorla otomobile bindirip Zeytinlik Mahallesi parkına götürdü. Üç sanık genç kıza zorla cinsel istismarda bulunup oral seks yaptırdı.

Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, haklarında Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde her biri için 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dün ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklardan Ferdi Çelik, B.Y.'ye bir şey yapmadığını söyledi. Mehmet Kahraman ise, B.Y. ve diğer iki sanığı yoldan otomobiline aldığını söyleyerek, "B.Y'yi daha önceden tanımıyordum. Adem kendilerini parka götürmemi istedi. Yolda giderken Ferdi, eve gitmek için araçtan inmek istedi. Adem de inip onunla dışarıda bir şeyler konuştu. Bu sırada B.Y. bana zorla kaçırıldığı söyleyip yardım istedi. Ben de Adem'e durumu anlatmaya çalıştım ama beni dinlemedi. Kızı elinden çekip parkın içine soktu. Bir süre sonra geldiler. Ben kendisine kötü bir şey yapmadım" dedi.

ZORLA BİRŞEY YAPMAADIK

B.Y.'nin Mehmet Kahraman ile otomobilin arka koltuğunda seviştiğini iddia eden Adem Binici ise, "20 dakikada sonra Mehmet yanıma gelip, B.Y'nin bakire olduğunu ancak oral seks yaptığını söyledi. Sonra ben B.Y'yi araçtan indirdim ve parka girdik. Orada bana da oral seks yaptı. Sonrada Mehmet ile birlikte gitti. Ferdi, hiç bir şey yapmadı. Onu bu işe katması B.Y'ye hiç yakışmadı. Ne ben ne de Mehmet, ona zorla bir şey yapmadık. Otomobile de kendi rızasıyla bindi" diyerek tahliyelerini istedi.

RUH SAĞLIĞI BOZULDU

Olay nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden 'ruh sağlığı bozuktur' raporu verilen B.Y ise, "Otomobile beni zorla bindirdiler. Bağırdım yardım istedim. Ancak gece geç olduğu için kimse sesimi duymadı. Yolda giderken Ferdi ile Adem beni elle taciz etti. Ardından bir parkın kenarına çektikleri otomobilin içinde zorla oral seks yaptırdılar" diye konuştu. Mahkeme tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.01.19 13:25 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A