Fransa, Kıbrıs Rum kesimindeki hava üssünü kullanmak istiyor
FRANSA'NIN Rum Milli Muhafız Ordusu'na (RMMO) ait Evangelos Florakis Deniz Üssü'nden sonra savaş uçakları için Baf'taki Andreas Papandreu Hava Üssü'nü de kullanmak istediği kaydedildi.
2020.03.02 11:55 - Son Güncellenme: 2020.03.02 11:57 - Dünya - HABER MERKEZİRum medyasının geniş şekilde verdiği habere göre; Paris yönetimi, Güney Kıbrıs-Fransa 'savunma işbirliğini hayati önemde' görüyor.
DENİZ ÜSSÜ BİTİYOR
Haberlerde, Fransa'nın, savaş gemilerinin bölgede rahat şekilde demirlemesi için düzenleme istediği Evangelos Florakis Deniz Üssü'ndeki projenin tamamlandığına dikkat çekildi. Üs ile ilgili altyapı çalışmaları da tamamlandı. Rum medyası, Fransız savaş uçaklarının şu ana kadar RMMO'nun askeri üs bölgelerindeki tesisleri de kullandığını belirtti.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
00:31
-
01:42
-
01:21
-
01:06
-
00:31
En Çok Okunanlar
- Bursa'da sevilen gofret markasına flaş...
- Bursa'da sular kesilecek: 16 Ocak BUSKİ su...
- AKOM uyardı! Bursa'ya 'İzlanda soğukları'...
- Bursa'da ev sahiplerinin dairelerini sahte...
- Zincir marketlerde satılıyordu: Ünlü...
- Polis memuru katliam yaptı: 5 kişiyi katletti
- Aile hekiminden rapor almak artık ücretli!
- RTÜK'ten cinsel içerikli görüntü izleten...
- Bursa'da yat fabrikasında Grev için geri...
- Bursa'da özel tasarım 3 katlı 'uyuşturucu...
- Türkiye üretimli Dubai çikolataları...
- Faizsiz kredi! 55 bin TL veriyorlar,...
- Bursa'da mahalle halkının tuvalet isyanı!...
- Binlerce kişiye yeşil pasaport müjdesi!...
- Bursa'daki termal tesisler yarıyıl...